مسئول قرارگاه مردمی عمار:
کم سواد خواندن منتقدین دولت، چماق خفقان در جامعه است/بیانیه رفع حصر سران فتنه، پیامی به تیم هسته ای است
مسئول قرارگاه مردمی عمار گفت: وقتی مسئولین بدون هیچ حرفی منتقدین خود را بی سواد یا کم سواد خطاب کند در واقع همان چماق خفقان در جامعه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ مسئول قرارگاه مردمی عمار در مصاحبه با خبرنگار یزد رسا، با اشاره به تناقض بین اظهارنظارت در خصوص انتقاد پذیری دولت تدبیر و امید و انتقاد شدید رئیس جمهور از منتقدان خویش اظهار داشت: شرح صدر نعمتی است که خداوند به رهبران خود می دهد و اگر کسی بخواهد خود را محک بزند که آیا رهبری وی جنبه الهی دارد یا نه باید به شرح صدر خود رجوع کند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, یزد رسا,مسئولین برای رسیدن به هدف در مذاکرات، باید راه نقد را باز بگذارند
حجت الاسلام مهدی طائب افزود: اگر حرکت بدون نقد باشد معیوب خواهد ماند و این حرکت معیوب به نتیجه نخواهد رسید واگر مسئولین در مذاکرات به دنبال رسیدن به هدف هستند باید راه نقد را باز بگذارند و شاید اظهارات رئیس جمهور درمورد منتقدین خودش در حالت عصبانیت بوده است چراکه حتی از دانش آموزان هم خواسته که وی را نقد کنند.
قلت و کثرت سواد برای شنیدن نقد دخالتی ندارد
این تحلیلگر سیاسی ادامه داد: در نقد قلت و کثرت سواد برای شنیدن نقد دخالتی ندارد بلکه در ارزیابی آن دخالت دارد و اگرکسی یک نفر را نقد می کند نباید به آن جواب داد.
وی اضافه کرد: در صورت می توان جواب نقد را داد که طرف مقابل همکاری کند و جواب نقد شما باعث استمرار کلام وی شود تا ادامه اظهاراتش قابل استفاده باشد.
حجت الاسلام طائب تصریح کرد: اگر مسئولین می خواهند به منتقدین پاسخ دهند باید پاسخ مناسب دهند تا از معلومات آن ها استفاده کنند.

اگر اجازه نقد به کم سوادان هم داده نشود دیگر سنگ رو سنگ بند نمی شود
این محقق و پژوهشگر تاریخ اسلام گفت: فرض بگیریم منتقدین دولت از سربی سوادی اظهار نظر می کنند اگر اجازه نقد به آن کم سواد هم داده نشود دیگر سنگ رو سنگ بند نمی شود و به تنها نمی توان توقع همکاری از این کم سواد کرد بلکه دیگران را هم از همکاری با دولت باز می دارد.
وی با اشاره به فرموده امام(ره) که «من ورزشکار نیستم ولی ورزشکارها را دوست دارم» اذعان داشت: اینکه امام(ره) ورزشکار نبودند دلیلی نیست که نفهمند ورزشکار کیست و مردم شاید کم سواد باشند اما کم سوادی آن ها دلیل نمی شود که گفتگوی افراد را نفهمند.
کم سواد خواندن منتقدین دولت، چماق خفقان در جامعه است
مدرس حوزه و دانشگاه گفت: در جواب نقد باید برای طرف توضیح داد که شما که نقد می کنید مطالبی را نمی دانید و با توضیح این مطالب طرف مقابل را آگاه کنند اما وقتی مسئولی بدون هیچ حرفی منتقدین خود را بی سواد یا کم سواد خطاب کند در واقع همان چماق خفقان در جامعه است.
بیانیه رفع حصر سران فتنه، پیامی به تیم هسته ای است
مسئول قرارگاه مردمی عمار با اشاره به بیانیه اخیرکاخ سفید و سازمان عفو بین المللی در خصوص آزادی سران فتنه در ایران و دنباله روی برخی از مسئولین از این موضع گیری ها خاطر نشان کرد: هدف آمریکا و امثال آن ها از آزادی سران فتنه برای مردم ما همچون دلیل زدن هواپیمای مسافربری ایران و دلیل کمک هایی که در جنگ به عراق کرد مشخص است و دلسوزی امریکا برای میر حسین موسوی و کروبی از باب این است که دیگر نیرویی در ایران برای براندازی ندارند.
مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به همزمانی این اظهارات با مذاکرات ژنو تصریح کرد: همزمانی این اظهارات با مذاکرات ژنو می توان یک پیامی برای مذاکره کنندگان ایران داشته باشد که حواستان را جمع کنید که آمریکایی ها به دنبال حل مشکل هسته ای ایران نیستند بلکه قصد دارند کار را به جایی برسانند که از همه هستی خود دست برداریم.

وی در همین خصوص اذعان داشت: سران فتنه اگر حاضر شوند در برابر حق تسلیم شوند مطمئناً دیگران هم کوتاه می آیند اما اقدامی که جمهوری اسلامی درباره سران فتنه تا کنون انجام داده است فقط مهار برانداز بوده است و اظهار«برگذاشته ها صلوات» گاهی به معنای برداشته شدن این مهار است که این در هیچ کجای دنیا قابل تحسین نیست اما گاهی به این معنا است که دیگر برانداز وجود ندارد و این موضوع مورد تحسین همه است.
حجت الاسلام طائب افزود: اما سران فتنه هنوز که هنوز است به اشتباهات خود واقف نیستند و بر همان کسانی که می گویند «بر گذشته ها صلوات» خرده می گیرند!
سران فتنه بهتر از زبان جمهوری اسلامی جایی را سراغ دارند بروند
مسئول قرارگاه مردمی عمار گفت: اگر زبانی بهتر از زبان جمهوری اسلامی برای تببین اتهام به فتنه گرانی که حاضر به پذیرش اقدامات جنایتکارانه خود نیستند سراغ دارند، بروند آنجا و مطمئن باشند جمهوری اسلامی با سینه ای باز از آن ها استقبال می کند.
مسئولین برای رسیدن به هدف در مذاکرات، باید راه نقد را باز بگذارند
,حجت الاسلام مهدی طائب افزود: اگر حرکت بدون نقد باشد معیوب خواهد ماند و این حرکت معیوب به نتیجه نخواهد رسید واگر مسئولین در مذاکرات به دنبال رسیدن به هدف هستند باید راه نقد را باز بگذارند و شاید اظهارات رئیس جمهور درمورد منتقدین خودش در حالت عصبانیت بوده است چراکه حتی از دانش آموزان هم خواسته که وی را نقد کنند.
,قلت و کثرت سواد برای شنیدن نقد دخالتی ندارد
,این تحلیلگر سیاسی ادامه داد: در نقد قلت و کثرت سواد برای شنیدن نقد دخالتی ندارد بلکه در ارزیابی آن دخالت دارد و اگرکسی یک نفر را نقد می کند نباید به آن جواب داد.
,وی اضافه کرد: در صورت می توان جواب نقد را داد که طرف مقابل همکاری کند و جواب نقد شما باعث استمرار کلام وی شود تا ادامه اظهاراتش قابل استفاده باشد.
,حجت الاسلام طائب تصریح کرد: اگر مسئولین می خواهند به منتقدین پاسخ دهند باید پاسخ مناسب دهند تا از معلومات آن ها استفاده کنند.
,,

, ,
اگر اجازه نقد به کم سوادان هم داده نشود دیگر سنگ رو سنگ بند نمی شود
,این محقق و پژوهشگر تاریخ اسلام گفت: فرض بگیریم منتقدین دولت از سربی سوادی اظهار نظر می کنند اگر اجازه نقد به آن کم سواد هم داده نشود دیگر سنگ رو سنگ بند نمی شود و به تنها نمی توان توقع همکاری از این کم سواد کرد بلکه دیگران را هم از همکاری با دولت باز می دارد.
,وی با اشاره به فرموده امام(ره) که «من ورزشکار نیستم ولی ورزشکارها را دوست دارم» اذعان داشت: اینکه امام(ره) ورزشکار نبودند دلیلی نیست که نفهمند ورزشکار کیست و مردم شاید کم سواد باشند اما کم سوادی آن ها دلیل نمی شود که گفتگوی افراد را نفهمند.
,کم سواد خواندن منتقدین دولت، چماق خفقان در جامعه است
,مدرس حوزه و دانشگاه گفت: در جواب نقد باید برای طرف توضیح داد که شما که نقد می کنید مطالبی را نمی دانید و با توضیح این مطالب طرف مقابل را آگاه کنند اما وقتی مسئولی بدون هیچ حرفی منتقدین خود را بی سواد یا کم سواد خطاب کند در واقع همان چماق خفقان در جامعه است.
,بیانیه رفع حصر سران فتنه، پیامی به تیم هسته ای است
,مسئول قرارگاه مردمی عمار با اشاره به بیانیه اخیرکاخ سفید و سازمان عفو بین المللی در خصوص آزادی سران فتنه در ایران و دنباله روی برخی از مسئولین از این موضع گیری ها خاطر نشان کرد: هدف آمریکا و امثال آن ها از آزادی سران فتنه برای مردم ما همچون دلیل زدن هواپیمای مسافربری ایران و دلیل کمک هایی که در جنگ به عراق کرد مشخص است و دلسوزی امریکا برای میر حسین موسوی و کروبی از باب این است که دیگر نیرویی در ایران برای براندازی ندارند.
,مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به همزمانی این اظهارات با مذاکرات ژنو تصریح کرد: همزمانی این اظهارات با مذاکرات ژنو می توان یک پیامی برای مذاکره کنندگان ایران داشته باشد که حواستان را جمع کنید که آمریکایی ها به دنبال حل مشکل هسته ای ایران نیستند بلکه قصد دارند کار را به جایی برسانند که از همه هستی خود دست برداریم.
,,

, ,
وی در همین خصوص اذعان داشت: سران فتنه اگر حاضر شوند در برابر حق تسلیم شوند مطمئناً دیگران هم کوتاه می آیند اما اقدامی که جمهوری اسلامی درباره سران فتنه تا کنون انجام داده است فقط مهار برانداز بوده است و اظهار«برگذاشته ها صلوات» گاهی به معنای برداشته شدن این مهار است که این در هیچ کجای دنیا قابل تحسین نیست اما گاهی به این معنا است که دیگر برانداز وجود ندارد و این موضوع مورد تحسین همه است.
,حجت الاسلام طائب افزود: اما سران فتنه هنوز که هنوز است به اشتباهات خود واقف نیستند و بر همان کسانی که می گویند «بر گذشته ها صلوات» خرده می گیرند!
,سران فتنه بهتر از زبان جمهوری اسلامی جایی را سراغ دارند بروند
,مسئول قرارگاه مردمی عمار گفت: اگر زبانی بهتر از زبان جمهوری اسلامی برای تببین اتهام به فتنه گرانی که حاضر به پذیرش اقدامات جنایتکارانه خود نیستند سراغ دارند، بروند آنجا و مطمئن باشند جمهوری اسلامی با سینه ای باز از آن ها استقبال می کند.
,]
ارسال دیدگاه