بارش باران شدید درکهگیلویه و بویراحمد / هشدار هواشناسی استان نسبت به آبگرفتگی معابر

بارش باران شدید درکهگیلویه و بویراحمد / هشدار هواشناسی استان نسبت به آبگرفتگی معابر
کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه وبویراحمد گفت: سامانه بارشی که هم اینک در آسمان استان فعال است موجب آبگرفتگی معابر، طغیان رودخانه ها، کاهش دید افقی و اختلال در تردد جاده ها خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با خبرنگار  پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس اظهار کرد: این سامانه بارشی از شمال غرب و غرب وارد کشور شده آسمان استان کهگیلویه وبویراحمد را نیز تحت تاثیر قرار داده است و تا روز سه شنبه ( 6بهمن)  در نقاط مختلف استان فعال خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

ولی بهره مند ابراز داشت: این بارش ها تا صبح یکشنبه به صورت پراکنده ادامه دارد.

,

 

,

وی ادامه داد: شدت بارش ها از ظهر امروز ( یکشنبه) تا روز دوشنبه خواهد بود و این سامانه بارشی به صورت باران و در مناطق سردسیری و ارتفاعات بارش برف نیز پیش بینی می شود.

,

 

,

 بهره مند عنوان کرد: بارش باران موجب آبگرفتگی معابر، طغیان رودخانه ها، کاهش دید افقی و اختلال در تردد جاده ها خواهد شد.

,

 

,

کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه وبویراحمد ابراز داشت: براساس پیش‌بینی‌ها در عصر روز دوشنبه پنجم بهمن‌ماه سامانه بارشی به تدریج از جو استان کهگیلویه و بویراحمد خارج خواهد شد و در روز سه‌شنبه شاهد کاهش دما در نقاط مختلف استان خواهیم بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه