عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
نظرات برخی جناح ها به هجمه علیه شورای نگهبان دامن می زند/ احزاب در حفظ قانون اساسی کوشا باشند
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بر مبنا نظارت استصوابی شورای نگهبان اگر تخلفی صورت بگیرد باید اصلاح شود، گفت: بخشی از نظرات جناح ها و احزاب به بحث و جدل های مربوط به هجمه بر علیه شورای نگهبان دامن می زند لذا این جناح ها بر اساس مرام نامه شان در حفظ قانون اساسی کوشا باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا محسنیثانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی تهران نیوز؛ با اشاره به تاکید رهبر انقلاب در راستای حفظ و صیانت از شورای نگهبان مبنی بر حق الناس بودن، گفت: قانون اساسی صیانت، نظارت و تایید نتیجه نهایی در رابطه با انتخابات را به شورای نگهبان داده است لذا این شورا مسئول بررسی صلاحیت ها و اعلام نتایج انتخابات از ابتدا ثبت نام ها تا نهایت جمع بندی و اعلام آراء است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمدرضا محسنیثانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با , خبرنگار سیاسی تهران نیوز, ؛ با اشاره به تاکید رهبر انقلاب در راستای حفظ و صیانت از شورای نگهبان مبنی بر حق الناس بودن، گفت: قانون اساسی صیانت، نظارت و تایید نتیجه نهایی در رابطه با انتخابات را به شورای نگهبان داده است لذا این شورا مسئول بررسی صلاحیت ها و اعلام نتایج انتخابات از ابتدا ثبت نام ها تا نهایت جمع بندی و اعلام آراء است.,
وی با بیان اینکه نظارت شورای نگهبان استصوابی است لذا اگر تخلفی صورت بگیرد بر این مبنا و بر اساس نظارت شورای نگهبان باید اصلاح شود، اظهار کرد: آراء مردم یکی از مصداق های مهمی است که به امانت باید در حفظ آن توجه ویژه ای شود لذا اگر مخدوش و یا نادیده گرفته شود یکی از مصدایق حق الناس بودن است.
محسنیثانی با تاکید بر اینکه کاندیداها، هواداران و مردم نیز بحث دومی است که باید مورد توجه قرار بگیرد زیرا حقوقی بر آنان مترتب است که اگر مخدوش شود مصداق حق الناس می شود، افزود: بر این اساس وظیفه قطعی شورای نگهبان است که باید به حقوق مردم نظارت و توجه کامل داشته باشد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه هجمه بر علیه شورای نگهبان در همه ادوار گذشته نیز مطرح بوده بوده و چنین مسائلی مربوط به این دوره نیست، ادامه داد: با توجه به اینکه بخش عمده ای از خیل عظیم کاندیداها با شرایطی که قانون مشخص کرده هماهنگی ندارند، در نظارت ها رد صلاحیت و یا عدم احراز صلاحیت می شوند که البته برای آنها ناراحت کننده است لذا به این موضوع در رسانه ها پرداخته می شود و برخی هم سوء استفاده می کنند.
وی با تاکید بر اینکه بخشی از نظرات جناح ها و احزاب به بحث و جدل های مربوط به هجمه بر علیه شورای نگهبان دامن می زند، خاطرنشان کرد: جناح های رسمی باید بر اساس مرام نامه ای که امضا کرده اند در حفظ قانون اساسی و ایجاد وحدت و بالا بردن روحیه همکاری کوشا باشند و با جناح های غیر رسمی ها که غیر قانونی هستند نیز باید برخورد لازم انجام شود.
,
, :,
,
ارسال دیدگاه