logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

زمان برگزاری مذاکرات «ژنو ۳» درباره سوریه

زمان برگزاری مذاکرات «ژنو ۳» درباره سوریه
نماینده سازمان ملل در امور سوریه ضمن تاکید بر برگزاری مذاکرات صلح سوریه در ژنو در تاریخ ۲۹ ژانویه اعلام کرد که ارسال دعوتنامه برای کشورهای شرکت کننده در این نشست از فراد آغاز می‎شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از الجزیره، نماینده سازمان ملل در امور سوریه امروز در یک نشست خبری اعلام کرد که مذاکرات ژنو 3 درباره سوریه که قرار بود امروز(25 ژانویه) برگزار شود، در تاریخ 29 ژانویه(جمعه آینده) برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


«استیفان دی میستورا» در ادامه افزود: ارسال دعوتنامه برای کشورهای شرکت کننده در این نشست از فردا، دوشنبه آغاز می شود.

وی گفت: موضوع مذاکرات ژنو 3 درباره آتش بس و توقف درگیری ها در سوریه و مبارزه با داعش و امدارسانی است.

دی میستورا گفت: مذاکرات ژنو ۳ به مدت شش ماه ادامه خواهد داشت و مرحله اول این مذاکرات دو هفته تا سه هفته به طول می‌انجامد.

نماینده سازمان ملل تصریح در ادامه تصریح کرد: هیچ کارگروهی در حین مذاکرات ژنو تشکیل نخواهیم داد و هیچ پیش شرطی را نیز نخواهیم پذیرفت.

وی تاکید کرد که شورای امنیت سازمان ملل به من ابلاغ کرد که دو گروهک داعش و جبهه النصره در سوریه از گروه های تروریستی هستند.

دی میستورا گفت: در این مذاکرات قانون اساسی سوریه و راه‌های برگزاری انتخابات آینده مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه