وبلاگ اصلاح حسینی نوشت:

تشکیل جامعه «نجات ایران» در راستای کمیته صیانت از آرا/ تحریک احساسات مردم با پروژه مظلوم نمایی

تشکیل جامعه «نجات ایران» در راستای کمیته صیانت از آرا/ تحریک احساسات مردم با پروژه مظلوم نمایی
در خبرها آمده است که اصلاح طلبان در صدد بر آمده اند تا در واکنش به رد صلاحیت افراد بد سابقه، جامعه ای به نام "نجات ایران " تشکیل دهند؛ سوال اینجاست که تفاوت این جامعه با کمیته صیانت از آرا که در سال 88 تشکیل شد از لحاظ ایجاد شبهه و التهاب در چیست؟ و چه چیزی را در خطر دیده اند که قصد نجات آن را دارند؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از وبلاگ اصلاح حسینی، بقال یک محله که با دادن تخفیف به مشتریان خود سعی در جلب رضایت مردم داشت در انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرد....خانمی که در اینستاگرام تعداد افراد زیادی صفحه مطالبش را پیگیری می کردند به دلیل اینکه گمان می کرد طرفداران زیادی دارد در انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرد...آهنگری که درب و پنجره های زیادی در طول سالیان دراز برای اهالی شهرش ساخته بود به گمان شناخته شده بودنش نزد مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرد...و دهها نمونه دیگر از این دست ثبت نام ها که به تحریک بعضی تریبون داران جهت ثبت نام حداکثری پا به عرصه رقابت انتخاباتی گذاشتند در کنار افراد متبحر و خوش سابقه قرار گرفتند تا تعدادشان رسید به عدد بی سابقه بیش از 12هزار نفر!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصلاح حسینی,

 این روزها اصلاح طلبان و دلواپسانشان در آنسوی مرزها اصرار دارند تا کلمه  "گسترده" را بعد از "رد صلاحیت" به کار ببرند و علاوه بر پروژه مظلوم نمایی ، این طور القا کنند که "از ما کسی نمانده" و مجبوریم با همین تعداد انگشت شمار وارد رقابت انتخاباتی شویم و بدین وسیله با تحریک احساس طرفداران خود ، آنها را پای صندوقهای رای کشیده تا به لیستهای از پیش تعیین شده آنها رای دهند...البته به پای صندوق آمدن و رای دادن مسلما مورد تایید نظام است و برخی از همین اصلاح طلبان نیز در چارچوبهای قانونی و داخل خانواده نظام به رقابت می پردازند ...اما عجیب آنجاست جماعتی که هر روز بر گسترده بودن رد صلاحیتها تاکید می کنند و از تریبونهای دولت گرفته تا محافل خصوصی خودشان هر روز بر این طبل توخالی می کوبند ، حتی یک بار بدون کنار گذاشتن نیات پنهان خود صادقانه اعلام نکردند که اتفاقا در این دوره از انتخابات، شورای نگهبان بیشترین تعداد افراد تایید صلاحیت شده (4720 نفر)  را داشته است و حداقل 16 نفر برای هر کرسی مجلس رقابت می کنند و جالب اینجاست که احتمالا بقال و خانم اینترنت باز و آهنگر معروف را نیز به حساب اصلاح طلبان گذاشته اند!! و اینطور وانمود می کنند که تمامی رد صلاحیت شدگان اصلاح طلب اند و البته این نکته را نیز باید ذکر کرد که افراد عدم احراز صلاحیت شده را نیز بعنوان ردصلاحیت شده به خورد مردم می دهند!

اصلاح طلبان تلاش زیادی می کنند تا خود را از دولت جدا جلوه دهند و دولتی ها را به نام "اعتدالیون" می نامند و البته با این ناشی گری خود را خارج از اعتدال معرفی می کنند، اما نکته ای که باید به آن توجه کرد این که چه تفاوتی بین اعتدالیون و اصلاح طلبان وجود دارد که تریبونهای دستگاه اجرای انتخابات، پا را در کفش ناظر انتخابات کرده اند و روز و شب سعی در حمایت از رد صلاحیت شدگان به اصطلاح اصلاح طلب دارند؟؟ در خبرها آمده است که اصلاح طلبان که جدیدا گاهی خود را صلح طلب می نامند( گویی افراد دیگر جنگ طلب هستند!!) در صدد بر آمده اند تا در واکنش به رد صلاحیت افراد بد سابقه، جامعه ای به نام "نجات ایران " تشکیل دهند...سوال اینجاست که تفاوت این جامعه با کمیته صیانت از آرا که در سال 88 تشکیل شد از لحاظ ایجاد شبهه و التهاب در چیست؟؟ و چه چیزی را در خطر دیده اند که قصد نجات آن را دارند؟؟

 اما در نهایت باید دید هدف از این جنجالها چیست؟؟ مسلما خود اصلاح طلبان نیز انتظار آن را نداشتند که افراد عامل و ساکت در فتنه 88 که بدیهی ترین اصول قانونی انتخابات را زیر پا گذاشتند مجددا جهت رقابت انتخاباتی تایید صلاحیت شوند اما با بازی بر روی گسترده بودن رد صلاحیتها سعی در بازگرداندن و تایید ته مانده های خود دارند و از سوی دیگر با ارائه لیست های آماده شده خود که اکثرا افراد کم نام و دارای قابلیت هدایت از راه دور! هستند را با تحریک احساسات مردم با پروژه مظلوم نمایی به مجلس بفرستند تا مکمل  دولتی باشند که آرزویش مجلسی مملو از وکیل الدوله است و خواهان ورود افراد معتدلی! مثل خودش به مجلس می باشد. از سوی دیگر می توان گفت در پس این جنجال آفرینی ها ، ایجاد دو قطبی کاذبی در سایه برجام و تحت عنوان آسایش ــ مقاومت می باشد ، گویی با انتخاب شدن اصلاح طلبان و اجرای الگوهایی مانند برجام ، ملت به آسایش می رسند و با این شیوه سعی در خارج نمودن مجلس و سایر نهادها از دست نیروهای ارزشی دارند.

 سوال نهایی که هنوز هیچ کس آن را پاسخ نداده این است: چرا روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی نوشته بود: " مقامات غربی و آمریکایی امیدوارند توافق هسته‌ای به ورود افراد همسو با دولت کنونی ایران به مجلس منجر شود"؟؟ و چرا رسانه های ضد انقلاب نگران رد صلاحیت افرادی شده اند که دوستانشان در داخل نیز قیل و قال زیادی به پا کرده اند؟...آیا با وجود اصرار رسانه های ضد انقلاب مبنی بر تحت فشار گذاشتن شورای نگهبان،  به درست بودن کار این شورا پی نمی بریم؟؟

انتهای پیام/ک
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه