امام جمعه موقت داران:
از ابعاد تقوا این است که درموضوع برجام واقع بین باشیم/ دشمن از نقض عهد و پیمان ابایی ندارد
حجت الاسلام گشول در تعبیری زیبا با پیوند دادن بحث تقوا به برجام گفت: یکی از ابعاد تقوا این است که درموضوع برجام واقع بین باشیم به طوری که نه انصاف را از دست بدهیم و نه بزرگ نمایی کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام عبدالمجید گشول، امام جمعه موقت شهر داران و مدرس حوزه و دانشگاه در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری فریدن، با بیان این که مسئله تقوا شاخص های زیادی را در بر می گیرد اظهار داشت: از جمله نشانه های تقوا توفیق طاعت و انجام واجبات الهی، حسابرسی مال و پرداخت خمس ،دوری از محرمات و صدق نیت است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه تحلیلی خبری فریدن,حجت الاسلام گشول شناخت مناطق ممنوعه خداوند و فرق گذاشتن بین حرام وحلال را از دیگر نشانه های تقوا دانست و افزود: محکم شدن زبان در برابر دروغ ، تهمت ، شایعه پراکنی و گفتار صادقانه داشتن از نشانه های انسان های باتقوا است.
,وی سرشار شدن دل از علم و معرفت خدا،تطهیر شکم ها از لقمه حرام و شبهه ناک،کنترل دست ها از ظلم ، سرقت و اختلاس،پوشاندن چشم از فجور و خیانت ،بستن گوش از غیبت و حرف لغو،اهل زهد و نصیحت بودن،جهد علمی، اقتدا به سخن عالمان،داشتن وقار و آرامش،اهل توبه بودن و برگشت از گناه وحیا و عفت را از آثار وجود تقوا در انسان برشمرد.
,حجت الاسلام گشول تقوای ثروتمندان جامعه را تواضع آنان در برابر نیازمندان و اطعام فقرای جامعه عنوان کرد و گفت: تقوای فقرا نیز در این است که صبر و قناعت پیشه کنند و از رو زدن به مردم برای برآوردن حاجت های مالی خود بپرهیزند.
,وی، نصر و غلبه سپاهیان بر دشمنان را نیز تقوای سربازان اسلام نامید و گفت: سپاهیان اسلام تقوایشان در این است که اهل دقت و مراقبت باشند تا مبادا با گرفتن رشوه زمینه نفوذ باندی را در کشور مهیا نمایند.
,حجت الاسلام گشول ،آزاد کردن زندانیان و اسیران از بند،عدالت و دلسوزی مسئوولان و حاکمان، انصاف و داشتن حسن سلوک با یکدیگر،درمان و آسایش بیماران و کمک روحی روانی به آنان وآمرزش مردگان را نیز وابسته به وجود تقوا در انسان دانست .
,وی در بخش دیگری از گفتگوی خود با اشاره به مسئله انتخابات ، با بیان این که پرهیز از آفت ها و آسیب ها در این حوزه نیز همان تقوای الهی است تصریح کرد: دروغ ،خلف وعده ، ،تهمت ،شایعه پراکنی ،باند بازی ، حب جاه و مقام ،غضب بیجا ،غصب ناحق و تصرف در اموال مردم،بازی با آبروی افراد،سوء استفاده از بیت المال و حتی از مال خود،تحقیر دیگران و حذفی عمل کردن ،رقابت مادی ،ارتکاب حرام ،زخم زبان ،هواپرستی ،غفلت از خدا ، معاد وقیامت وتملق و چاپلوسی را از آفت های مقوله انتخابات برشمرد که نشانه بی تقوایی افراد است.
,این مدرس حوزه و دانشگاه در تعبیری زیبا با پیوند دادن بحث تقوا به برجام گفت : یکی از ابعاد تقوا این است که درموضوع برجام واقع بین باشیم به طوری که نه انصاف را از دست بدهیم و نه بزرگ نمایی کنیم.
,حجت الاسلام گشول با بیان این که برجام و رفع تحریم ها نتیجه تدبیر و دلسوزی رهبرمعظم انقلاب،استقامت شهدای هسته ای، مقاومت ملت ایران و مردم که در برابر سختی تحریم ها و مجاهدت تیم مذاکرده کننده هسته ای است تصریح کرد: نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که دشمنان از نقض عهد و پیمان ابایی ندارند .
,وی با بیان آیاتی از قرآن کریم در رابطه با تسلط دشمنان هشدار داد: آرزوی دشمنان تسلط برجان و مال و ناموس وسرنگونی نظام اسلامی است و اگر تاکنون با این هدف نرسیده اند به دلیل آن است که نتوانسته اند.
,وی با اشاره به آیه ۱۲ سوره مبارکه توبه ، راه درست رفتار با دشمن را برخورد شدید و همراه با صلابت عنوان نمود و گفت : این دستاورد پرهزینه متعلق به ملت ایران ونتیجه تلاش در حوزه سیاست خارجی است و نباید این عقب نشینی نسبی زمینه ای برای نفوذ و ظهور دسیسه های دشمن باشد.
,حجت الاسلام گشول با بیان این که رهنمود قرآن ایجاد رعب و وحشت در دل دشمن است تصریح کرد: توان موشکی ایران هم چون خاری در چشم دشمنان است که به حول و قوه الهی باقدرت ادامه پیدا خواهد کرد.
,وی در ادامه در پاسخ به این سوال که” تفسیر شما از دستگیری تفنگداران آمریکایی توسط سپاه پاسداران چیست ” گفت: بازداشت تفنگداران آمریکایی توسط سپاه پاسداران انقلاب و آزاد کردنشان پس از عذرخواهی امریکا، اقتدار نظام اسلامی و ضعف و زبونی آمریکا را به تصوبر کشاند و همه مسئولان نیز به تعبیر رهبری باید این گونه هوشیارانه مراقب نفوذ باشند.
,این مدرس حوزه در ادامه گفتگوی خود در پاسخ به این سوال که “وضعیت حکومت عربستان را چگونه پیش بینی می کنید ؟” تصریح کرد: حکومت عربستان عامل کشتن هزاران نفرمسلمان در لباس احرام ،اعدام شیخ نمرو شخصیت های شیعی دیگر، ایجاد زندان های هولناک ، نقض حقوق بشر،جنگ افروزی و کشتاردر سایر کشورهای مسلمان و اختلاف در بین حکام عرب است که با وجود این اتفاقات ننگین، حکومت خائن عربستان روز به روز به ضعف و نابودی نزدیک تر می شود و این اتفاقات آینده ذلت بار حکام عربستان را نوید می دهد که در قرآن نیز به آن اشاره شده است.
,وی با بیان این که حکومت منسجم و اسلامی ایران ،خاری است در چشم دشمنان که با قدرت ادامه پیدا خواهد کرد خاطر نشان کرد: امروز رژیم اسرائیل در قلب تل آویو آرامش ندارد و وجود این رعب در دل دشمن باید همیشگی باشد.
,حجت الاسلام گشول در پایان با اشاره به اوضاع فلسطین،یمن، بحرین ،سوریه و نیجریه تصریح کرد: این جنگ افروزی ها نشانه آن است که امریکا و اسرائیل آب را گل آلود می کنند تا با کشتار فجیعانه مسلمانان و نسل کشی به اهداف شوم خود دست یابند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه