یخبندان همچنان ادامه دارد
پیش بینی بارش پراکنده برف و وزش باد در 24 ساعت آینده برای شهرستان قروه
بررسی نقشه های پیش یابی هواشناسی نشان می دهد هوای سرد در شهرستان قروه در 24 ساعت آینده نیز حاکم خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سراب خبر بررسی آخرین نقشه های پیش یابی نشان می دهد تا صبح روز پنج شنبه بطور متناوب شاهد فعالیت امواج بارشی ناپایدار در سطح استان کردستان خواهیم بود که بارش برف و کولاک نیز در شهرستان قروه همراه با کاهش قابل ملاحظه دما و وزش باد دور از انتظار نخواهد بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب خبر,بر اساس این گزارش پیامد این ناپایداری ها به شکل ابری و مه آلود شدن هوا،بارش های پراکنده برف و باران ، وزش قابل ملاحظه باد با احتمال کولاک برف در گردنه ها و جاده های استان خواهد بود.
,گفتنی است طی 24 ساعت آینده نیز هوای شهرستان قروه نیمه ابری تا ابری همراه با بارش پراکنده برف، وزش باد و احتمال کولاک برف پیش بینی می گردد.
,بر اساس این گزارش طی 24 ساعت گذشته نیز شهرستان قروه سردترین لحظات خود را با دمای منفی یک درجه و گرمترین ان را با دمای مثبت 7 درجه تجربه کرده است.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه