logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اداره منابع آب کمیجان:

توقیف یک دستگاه حفاری غیر مجاز و انسداد دو حلقه چاه در کمیجان

توقیف یک دستگاه حفاری غیر مجاز و انسداد دو حلقه چاه در کمیجان
رئیس اداره منابع آب کمیجان گفت: اکیپ گشت و بازرسی این اداره موفق به توقیف یک دستگاه حفاری غیر مجاز تراکتوری و انسداد دو حلقه چاه غیر مجاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام کمیجان، پیامنی رئیس اداره منابع آب شهرستان گفت: در راستای حفاظت و کنترل منابع آب و برخورد با تخلفات حفاری چاه ها و بهره برداری غیرمجاز از منابع آب که یکی از ضرورت های طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی محسوب می گردد، اکیپ گشت و بازرسی این اداره موفق به توقیف یک دستگاه حفاری غیر مجاز تراکتوری و انسداد دو حلقه چاه غیر مجاز شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام کمیجان, سلام کمیجان, سلام کمیجان, سلام کمیجان,

 

,

وی اظهار کرد: اکیپ گشت و بازرسی شهرستان کمیجان موفق به پر و مسلوب المنفعه کردن دو حلقه چاه غیر مجاز در اراضی روستای مهدی آباد و کمیجان شد.

,

 

,

پیامنی افزود: همچنین توقیف یک دستگاه حفاری غیر مجاز در اراضی روستایی بخش میلاجرد از توابع این شهرستان یکی دیگر از اقدامات این اداره می باشد.

,


این مقام مسئول گفت: انسداد این چاه غیر مجاز سبب صرفه جویی آب به میزان 65 هزار متر مکعب در سال خواهد شد.

,
,

 

,

مهندس پیامنی با اشاره به اینکه مقابله با بحران پیش رو عزم ملی و همراهی دستگاههای دولتی و کلیه اقشار مردم را می طلبد، گفت: اداره آب شهرستان به عنوان متولی حفاظت از این منابع، در خصوص پیشبرد اهداف کلی تعیین شده توسط شرکت مدیریت منابع آب ایران و طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی ،کنترل برداشت از ذخایر آبی زیر زمینی را در اولویت کاری خود قرار داده است.

,


وی خاطرنشان کرد: با مشارکت همگانی و همراهی و همدلی همه مردم در جهت حفظ منابع آب تجدید پذیر برای نسل حاضر و نسلهای بعد تلاش کنیم و از به وجود آمدن تبعاتی که بحران بی‌آبی به وجود خواهد آورد حتی‌المقدور جلوگیری کنیم.

,
,

 

,


, ,
, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه