همزمان با برگزاری رزمایش ولایت 94 صورت گرفت:

برپایی بیمارستان صحرایی نیروی دریایی ارتش در شهرستان کنارک

برپایی بیمارستان صحرایی نیروی دریایی ارتش در شهرستان کنارک
همزمان با برگزاری رزمایش ولایت ۹۴ بیمارستان صحرایی توسط نیروی دریایی ارتش در شهرستان کنارک برپا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ “دکتر سید مصطفی سعیدی نیا” رئیس بیمارستان صحرایی نیروی دریایی ارتش در گفتگو با خبرنگار طلوع کنارک با اشاره به آغاز رزمایش ولایت ۹۴ از اول بهمن ماه اظهار داشت: بیمارستان صحرایی نبی اکرم(ص) در شهرستان کنارک برپا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طلوع کنارک,

وی با بیان اینکه سامانه نیروی دریایی ارتش ۷۰ درصد خدمات درمانی را ارائه می نماید، افزود: این بیمارستان صحرایی در بخش های مختلف درمانی از جمله زنان و زایمان، داخلی، اطفال، آزمایشگاه، رادیولوژی، دندانپزشکی و تهیه دارو بصورت رایگان به مردم مناطق محروم شهرستان کنارک خدمات رسانی می کند.

,

رئیس بیمارستان صحرایی نیروی دریایی ارتش واقع در بندر کنارک، گفت: این بیمارستان در طول مدت رزمایش ولایت ۹۴ در دو نوبت صبح و عصر از ساعت هشت صبح تا ۱۸ عصر مشغول ارایه خدمت می باشد.

,

دکتر سعیدی نیا ادامه داد: این بیمارستان صحرایی در بخش های مختلف به مردم مرزنشین جنوب استان سیستان و بلوچستان و همچنین نیروهای ارتش که هم اکنون در حال برگزاری رزمایش بزرگ ولایت ۹۴ هستند، خدمات مختلفی را ارایه می دهد.

,

وی خاطر نشان کرد: برپایی بیمارستان صحرایی در این منطقه می تواند منشا خدمات گوناگونی در بخش بهداشت و درمان و توسعه سلامت در بین مرزنشینان باشد.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه