رئیس اداره ثبت احوال سرپلذهاب خبر داد:
صدور بیش از 4 هزار قطعه کارت هوشمند ملی در شهرستان / از ارتقاء امنیت تا جلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی در کارت های ملی هوشمند
رئیس اداره ثبت احوال سرپلذهاب گفت: بیش از 4 هزار قطعه کارت هوشمند ملی در مدیریت ثبت احوال این شهرستان صادر شده که ارتقاء امنیت وجلوگیری ازسوء استفاده های احتمالی متخلفین ازجمله خصوصیات این کارت ها می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بازی دراز، گودرز شهبازبیگی در گفتگو با خبرنگارما اظهار داشت: یکی از اهداف مهم و اساسی در صدور کارت های ملی هوشمند به دلیل ضریب اطمینان و امنیت بالای آن جلوگیری از امکان سوء استفاده ، جعل هویت از سوی متخلفان وپایین بودن امکان خطا و اشتباه درآن می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,وی درادامه افزود: در این راستا ، تا کنون 5 هزارو 901 قطعه از کارتهای ملی شهروندان اخذ شده است که از این تعداد ، 4 هزار و 387 قطعه کارت ملی هوشمند صادر گردیده است.
,شهباز بیگی اذعان کرد: با توجه به مراجعه شهروندان جهت دریافت کارت ملی هوشمند در حال حاضر تعداد 3 هزارو 374 قطعه از این کارتها تحویل درخواست کنندگان شده است.
,

, وی همچنین خاطر نشان شد: در کارت های ملی هوشمند شناسایی افراد از طریق اثر انگشت صورت می پذیرد که این مهم علاوه بر ارتقای امنیت ودرصد خطای اندک سبب غیر قابل تغییر و منحصر به فرد بودن این نوع کارت می باشد.
,,
شهبازبیگی تصریح کرد: اطلاعات درج شده بر روی کارتهای هوشمند شامل اطلاعات اقلام هویتی مانند نام و نام خانوادگی ، تاریخ و محل تولد و مواردی ازاین قبیل را شامل میشود.
,,
وی یادآورشد: با توجه به سهمیه بندی صورت گرفته برای هرشهرستان ، طی سه ماهه آغاز به همکاری پست بانکهای سطح منطقه تاکنون 378 مورد ثبت نام جهت اخذ کارت ملی هوشمند صورت گرفته است.
,

, شهبازبیگی درادامه اظهارداشت: از این پس هر شهروند بالای 15 سال با دارا بودن کارت ملی هوشمند می تواند در هر نقطه ای از کشور خدمات مورد نیاز خود را دریافت کند و به این ترتیب هرکجا که نیاز به اطلاعات هویتی صاحب کارت باشد وی می تواند کارت خود را ارائه داده و به صورت دیجیتالی شناسایی شود لذا شناسایی الکترونیکی موجب کاهش تقلب در شناسایی خواهد شد.
,,



,
,
, انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه