logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

با هدف ارتقای توان نظامی بسیجیان؛

رزمایش ۳۶ ساعته گردان‌های الی‌ بیت‌ المقدس در بندرلنگه برگزار می‌شود

رزمایش ۳۶ ساعته گردان‌های الی‌ بیت‌ المقدس در بندرلنگه برگزار می‌شود
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بندرلنگه از برگزاری رزمایش بزرگ گردان‌های الی بیت المقدس با هدف نمایش اقتدار بسیج بر اساس آخرین نوع تهدیدات دشمنان در حوزه دفاعی و امنیتی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  مروارید نیوز ؛ سرهنگ دوم پاسدار سید حسین فاطمی همزمان با فرارسیدن مراحل آمادگی سازی اجرای رزمایش بزرگ گردان های الی بیت المقدس شهرستان بندرلنگه در نشست خبری با اصحاب رسانه به بیان جزئیات این رزمایش اعلام کرد: رزمایش بزرگ گردان‌های الی بیت المقدس این شهرستان به استعداد ۳ گردان در محل اردوگاه قدس برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مروارید نیوز,

 

,

وی در خصوص اهداف این رزمایش اظهار کرد: اهداف اجرای این رزمایش، بالا بردن روحیه ایثار و شهادت در قالب اجرای برنامه‌های فرهنگی، تمرین آموزش‌های نظامی و نمایش اقتدار بسیج بر اساس آخرین نوع تهدیدات دشمنان در حوزه دفاعی و امنیتی می‌باشد.

,

 

,

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بندرلنگه از نقش بسیج در خنثی سازی فتنه‌ها و مقابله با تهدیدات دشمنان و اقتدار نظامی یادآور شد: اقتدار نظامی و دفاعی ما با تکیه بر پشتوانه مردمی است و پیشرفت سپاه و بسیج حاصل خود باوری و توجه به توان داخلی است.

,

 

,

سرهنگ فاطمی در پایان خاطرنشان کرد: پیام رزمایش را برای دوستان صلح و امنیت و برای دشمنان هشدار و نمایش اقتدار نظامی گردان‌های الی بیت المقدس است که خواب هر تهاجمی به ایران اسلامی را به کابوس تبدیل خواهد کرد .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه