logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس ستاد انتخابات کشور خبر داد

درخواست بررسی مجدد انتخابات الکترونیک

درخواست بررسی مجدد انتخابات الکترونیک
مقیمی گفت: در حال تدوین نامه‌ای به شورای نگهبان هستیم که مجدداً این شورا بحث انتخابات به صورت الکترونیکی را بررسی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تابناک،  محمدحسین مقیمی رئیس ستاد انتخابات کشور با اشاره به روند اجرای قانون در طول فرآیند برگزاری انتخابات، گفت: همه داوطلبان سعی کردند طبق قانون در انتخابات ورود پیدا کنند و ثبت‌نام‌ها نیز براساس قانون انجام شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با اشاره به وظیفه شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها در دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری،‌ افزود: شورای نگهبان نتایج بررسی صلاحیت‌های خود را در مورد کاندیداهای انتخابات خبرگان در اختیار وزارت کشور قرار خواهد داد و امروز و فردا نتایج این بررسی صلاحیت‌ها را به فرمانداری‌ها اعلام می‌کنند و فرمانداری‌ها نیز موظف هستند که نتایج را به داوطلبان انتخابات خبرگان اعلام کنند.

رئیس ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه اگر داوطلبی تمایل داشته باشد دلایل ردصلاحیت خود را بداند به او اطلاع داده می‌شود، خاطرنشان کرد: کسانی که به نظر شورای نگهبان اعتراض داشته باشند از هشتم تا دهم بهمن‌ماه وقت دارند اعتراض خود را به شورای نگهبان و یا هیئت نظارت استانی‌ اعلام کنند و شورای نگهبان نیز از یازدهم بهمن تا 20 بهمن فرصت رسیدگی به این اعتراضات را دارد و سپس نتایج بررسی خود را 20 بهمن‌ماه در اختیار وزارت کشور قرار می‌دهد. در روز 21 بهمن‌ماه نیز اسامی از سوی وزارت کشور اعلام می‌شود و در نتیجه از 22 بهمن نیز تبلیغات انتخابات خبرگان رهبری آغاز می‌شود.

مقیمی با بیان اینکه اجرای قانون انتخابات بر عهده وزارت کشور و نظارت بر اجرای قانون انتخابات بر عهده شورای نگهبان است، تصریح کرد: هم شورای نگهبان و هم وزارت کشور تلاش دارند که قانون را رعایت کند.

وی درباره موارد اختلافی که ممکن است بین وزارت کشور و شورای نگهبان پیش آید،‌ گفت: ما تلاش می‌کنیم این موارد اختلافی را با گفت‌وگو و تعامل حل کنیم. تاکنون تعامل نسبتاً خوبی بین وزارت کشور و شورای نگهبان وجود داشته است.

رئیس ستاد انتخابات کشور درباره برگزاری انتخابات الکترونیک و اعلام شورای نگهبان مبنی بر منتفی شدن برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک، افزود: در مورد برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک وزارت کشور از ابتدا تا امروز هر موضوعی که در این زمینه بوده است را به تأیید شورای نگهبان رسانده است.

مقیمی ادامه داد: ما در حال تدوین نامه‌ای به شورای نگهبان هستیم که مجدداً این شورای نگهبان بحث انتخابات به صورت الکترونیکی را بررسی کند چرا که در جلسه‌ای که شورای نگهبان در این ارتباط تصمیم گرفته از وزارت کشور نماینده‌ای حضور نداشته است.

وی با بیان اینکه ما بر روی نرم‌افزار و سخت‌افزار این موضوع با شورای نگهبان در تعامل هستیم تا ایرادات رفع شود، ادامه داد: در انتخابات قبلی مجلس شورای اسلامی در 14 حوزه انتخابیه انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار شد و اکنون نمایندگان آنها در مجلس شورای اسلامی هستند. در واقع اگر در دوره قبل حدود 5/3 درصد انتخابات به صورت الکترونیک برگزار شد، سعی داریم که این روند را به 20 درصد برسانیم و امیدواریم که بتوانیم با مذاکره با شورای نگهبان این مسئله را به پیش ببریم.

معاون سیاسی وزیر کشور درباره بحث تأیید صلاحیت‌ها، گفت: ما در حال پیگیری این موضوع هستیم و شورای نگهبان نیز در حال بررسی بیشتر است تا بتواند شرایطی را فراهم کند که امکان رقابت برای تعداد بیشتری فراهم شود.

مقیمی با بیان اینکه ما در مسیر اجرای انتخابات هیچ مشکلی را پیش‌بینی نمی‌کنیم، ادامه داد:‌ تمام تلاش خود را خواهیم داشت که انتخابات در امنیت کامل برگزار شود، برنامه‌ریزی‌ها به نحوی صورت گرفته تا تمامی نیازها و امکانات لازم در این انتخابات محقق شود. آموزش‌های لازم را نیز به دست‌اندرکاران انتخابات داده‌ایم. در همین راستا جلسات آموزشی زیادی را برگزار کرده‌ایم، تمام فرمانداران قانون انتخابات و آئین‌نامه‌های آن را امتحان داده‌اند و به خوبی بر آن مسلط هستند و ما معتقدیم اگر قانون را به خوبی بشناسیم و به خوبی آن عمل کنیم در روند اجرا با کمترین مشکل روبرو می‌شویم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه