هدفم از رکاب زدن دور قشم «اتحاد و آشنایی با مردم ایران» است
دوچرخه سوار آمریکایی با هدف اتحاد بین جوانان ایران و آمریکا و آشنایی با طبیعت زیبا و تماشای سایت های گردشگری آن، دور جزیره قشم رکاب میزند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از هرمز، ” ریک گان ” دوچرخ سوار آمریکایی صبح امروز در گفتگو با خبرنگارهرمز اظهار کرد: این سفر را از سه هفته پیش از عمان شروع کرده ام و گردش دور جزیره مقصد این سفرم خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, به نقل از , هرمز, ، ” ریک گان ” دوچرخ سوار آمریکایی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار, هرمز, اظهار کرد: این سفر را از سه هفته پیش از عمان شروع کرده ام و گردش دور جزیره مقصد این سفرم خواهد شد.,وی بیان کرد: من دوستی به نام محمد در مشهد دارم که قبلا یک پروژه دور عمان را باهم رکاب زدیم و این بهانه ای برای حضورم در ایران و باهدف اتحاد در جزیره زیبای قشم شد.
,دوچرخه سوار امریکایی جزیره قشم یک مروارید گرانقدر دانست و افزود: طی 12 روز حضورم در جزیره قشم می خواهم دور جزیره قشم را رکاب بزنم و بعد از اتمام رکاب زنی نیز در نظر داریم از سایت های گردشگری جزیره زیبای قشم دیدن کنیم.
,این ورزشکار آمریکایی هدف از رکاب زنی خود را اتحاد بین جوانان ایران و آشنایی با مردم خونگرم جنوب کشور ایران دانست و اظهار کرد : در پایان سفر به جزیره قشم از طریق هواپیما از قشم عازم عمان خواهند شد و از عمان به آمریکا سفر می کنم .
,وی در پاسخ به سوال های سیاسی خبرنگار هرمز گفت: من یک ورزشکار هستم و طبق قانون ورزش مسیرم از سیاست جداست؛ من خود را یک ورزشکاری می دانم که از مسایل سیاسی کاملا جداست.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه