فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فارسان:
اعزام بیش از 200 نفر دانش آموز فارسانی به مناطق عملیاتی جنوب
فرمانده ناحیه بسیج سپاه فارسان از اعزام بیش از 220 نفر دانش آموز خواهر بسیجی شهرستان فارسان، شهر بابا حیدر و جونقان به مناطق عملیاتی جنوب کشور خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پیرغار، لهراسب سلیمانی گفت: بیش از 220 دانش آموز و فرهنگی این شهرستان به مناطق عملیاتی اعزام می شوند.
وی تصریح کرد: راهیان نور فرصت مناسبی برای بازخوانی مفاهیم ارزشی و آرمانهای مقدس شهداء جهت انتقال به نسل های فعلی و آینده در جهت بهبود زندگی، سعادت دنیوی و اخروی، توجه داشتن به مسائل اعتقادی و سیاسی و بصیرت و بینش لازم از تمامی ابعاد اسلام عزیز است.
کاروان راهیان نور شهرستان فارسان، در قالب 5 اتوبوس از مناطق عملیاتی والفجر 8 و یادمان های اروند کنار و فتح المبین و معراج شهدای اهواز و مشهد الشهدای شلمچه و زیارتگاه شهدای هویزه بازدید می کنند.
این کاروان را راویان دفاع مقدس، روحانیون تبلیغی و اکیپ های پشتیبانی و امدادی، همراهی می کنند.
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه