فرماندار محمودآباد:

دستگاه تعلیم و تربیت به تربیت اصولی دانش‌آموزان اهتمام ورزد

دستگاه تعلیم و تربیت به تربیت اصولی دانش‌آموزان اهتمام ورزد
فرماندار محمودآباد با اشاره به وظیفه مهم و سرنوشت‌ساز دستگاه تعلیم و تربیت گفت: آموزش و پرورش باید به تربیت اصولی دانش‌آموزان اهتمام ورزد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای‌شمال، یحیی یوسف پور در مراسم تجلیل از فعالان پروژه مهر شهرستان محمودآباد با اشاره به جایگاه حساس و مهم نهاد آموزش و پرورش گفت: : نهاد تعلیم و تربیت باید با واقع بینی و مدیریت تحولات بتواند تهدیدها را به فرصت تبدیل کند و نهایت استفاده را برای تربیت صحیح و اصولی دانش‌آموزان به کار بندد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای‌شمال,

وی افزود: فرهنگیان و متولیان تعلیم و تربیت باید در امر تربیت دانش آموزان سهیم باشند و نباید امر تربیت تنها متوجه مربیان پرورشی باشد.

فرماندار محمودآباد با تأکید بر اهمیت آموزش در کنار پرورش اظهار کرد: براساس توصیه‌های معلم شهید مرتضی مطهری علم و ایمان دو بال تفکیک‌ناپذیر در مسیر تربیت نیروی انسانی است و اگر این دو وجه مهم باهم نباشند انسان تک‌بعدی نمی‌تواند مسیر سعادت و کمال را در جامعه پیش بگیرد.

یوسف‌پور خاطرنشان کرد: بیشترین مصیبت‌های جهان که امروز نیز شاهد آن هستیم، ناشی از همین غفلت و تربیت انسان تک بعدی است چرا که تربیت مؤثر و اصولی انسان در گرو رشد متوازن است.
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه