به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از اصفهان شرق، مدتی از جلسه ی دیدار نمایندگان کشاورزان با وزیر نیرو می گذرد، جلسه ای که با تحقق آن چشم ها منتظر جوابی قانع کننده و صدایی رسا جهت به ثبت رساندن حقابه ی به حق کشاورزان بود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , اصفهان شرق, کشاورزان,کشاورزان در آن جلسه آمار و ارقام های مطرح شده را به خوبی به وزیر نیرو ارائه دادند تا حقابه های در تاریخ نگاشته و عدم توزیع آن مطابق اصل ۴۴ توزیع عادلانه آب را به وضوح نشان دهند.
, کشاورزان,در راستای آن جلسه قرار بر این شد که پیرو نحوه پرداخت خسارت به کشاورزان طبق ماده ی ۴۴ قانون توزیع عادلانه ی آب وزیر نیرو بازدید میدانی در این زمینه انجام دهند تا بررسی اجمالی نسبت به شرایط فعلی منطقه و نحوه حقابه ها و چگونگی پرداخت خسارت مطالبی طبق قانون و ماده ی ۴۴ توزیع عادلانه آب انجام پذیرد.
, کشاورزان ,به هر حال هر بازدید مزیت های نسبی خود را خواهد داشت و حداقل مزیت، به وجود آوردن ذهنیت برای بالاترین مقام اجرایی در زمینه ی مسائل آب و کشاورزی خواهد بود.
,نظام صنفی و کشاورزان مشتاقانه منتظر بازدید وزیر نیرو از منطقه و نحوه چگونگی محاسبات می باشند و این در حالی است که هنوز زمان قطعی اعلام نشده است.
, و کشاورزان ,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه