logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

زوج کاشانی با وقف پنج رقبه با ارزش ماندگار شدند

زوج کاشانی با وقف پنج رقبه با ارزش ماندگار شدند
این واقفین نیک اندیش یکدستگاه کامیونت باری کفی زامیاد مدل ۱۳۸۵ به ارزش ۳۰۰میلیون ریال جهت مصارف مصلای بزرگ بقیه الله الاعظم کاشان را وقف کرده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشان اول، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کاشان گفت: یک زوج کاشانی نیک اندیش چند وقف جدید را در این شهرستان به ثبت رساندند.
حجت الاسلام جعفر جنتی اظهار کرد: این زوج واقف نیک اندیش کاشانی که خواسته اند نامی از آنان برده نشود با ارادت قلبی خود به ساحت مقدس اهل بیت (ع) در بهمن ماه سال ۹۴ با مراجعه به اداره اوقاف و امورخیریه کاشان تمامی املاک و دارایی خویش را وقف نمودند تا با این اقدام خیر و خداپسندانه از فیوضات معنوی وقف بهره مند گردند.
وی در ادامه تصریح کرد: همگی و تمامی شش دانگ یک باب منزل مسکونی به همراه دوباب مغازه متصل به آن به مساحت ۱۶۶٫۳۵متر مربع واقع در نبش خیابان کارگر به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به عنوان حوزه علمیه و تولیت آنرا مادام الحیات با خود و پس از فوت به نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه معزز وقت کاشان قرار داده اند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کاشان در ادامه افزود: همچنین همگی و تمامیت شش دانگ یک قطعه زمین به مساحت ۱۶۳٫۱۵ مترمربع واقع در خیابان کارگر کاشان به ارزش سه میلیارد ریال جهت احداث کتابخانه عمومی و طبقه دوم آن را در اختیار مراکز علوم دینی اسلامی قرار گیرد وقف کردند تولیت موقوفه را مادام الحیات با خود و پس از فوت با نماینده ولی فقیه و امام جمعه معزز وقت کاشان قرار داده اند.
حجت الاسلام و المسلمین جعفر جنتی در ادامه بیان کرد: یکی دیگر از وقف های این زوج همگی و تمامیت ششدانگ یک قطعه زمین مزروعی که بصورت باغ می باشد در روستای خزاق کاشان به ارزش شش میلیارد ریال به مساحت ۶۰۰ متر مربع جهت استفاده مراکز علوم دینیه اسلام ناب محمدی و تولیت آنرا مادام الحیات با خود و پس از فوت با نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه معزز وقت کاشان قرار داده است.
وی ادامه داد: همگی و تمامیت شش دانگ یک باب خانه مسکونی به مساحت ۱۷۸٫۴۸ متر مربع واقع در محله سلمقان بیدگل به ارزش یک میلیارد و۵۰۰میلیون ریال جهت استفاده مراکز علوم دینیه اسلام ناب محمدی و تولیت آنرا مادام الحیات با خود و پس از فوت با نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه معزز وقت کاشان قرار داده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کاشان در ادامه عنوان کرد: همچنین این واقفین نیک اندیش یکدستگاه کامیونت باری کفی زامیاد مدل ۱۳۸۵ به ارزش ۳۰۰میلیون ریال جهت مصارف مصلای بزرگ بقیه الله الاعظم کاشان را وقف کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشان اول,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه