فرماندار هوراند در جلسه شورای آموزش و پرورش:
اجرایی شدن برجام و لغو تحریم های ظالمانه نشان از اقتدار ، استقامت و عزم ملی ملت ایران است
فرماندار شهرستان هوراند در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان گفت: اجرایی شدن برجام و لغو تحریم های ظالمانه نشان از اقتدار ، استقامت و عزم ملی ملت ایران است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سخن پرس، فریاد خواه با اشاره به اجرایی شدن برجام و لغو تحریم های ظالمانه که نشان از اقتدار ، استقامت و عزم ملی ملت ایران است ، خاطر نشان کردند که این پیروزی به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ، خون شهداءو داشتن رهبری شایسته و لایق ، رئیس جمهور محترم و تلاش تیم مذاکره کننده هسته ای می باشد که امید و شادابی و نشاط را برای کشور به ارمغان آورد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سخن پرس,وی با بیان اینکه در آستانه انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی قرار گرفته ایم به مشارکت حداکثری مردم در انتخابات که از فرمایشات مقام معظم رهبری می باشد اشاره نموده و یاد آور شد: تمامی عوامل اجرایی در انتخابات باید اصل امانتداری را رعایت نمایند تا شاهد انتخابات سالم ،شیرین رقابتی آزاد و مر قانون باشیم
,وی همچنین در ادامه سخنان خود به آسیب های اجتماعی در جامعه پرداخت و نقش آموزش و پرورش بویژه مشاوران (( تحصیلی ، شغلی و ازدواج )) را در جایگاه بسیار بالایی بیان کرد که در مواقع حساس باید دانش آموزان را برای جامعه آماده نمایند وفنون مهارتهای زندگی به دانش آموزان انتقال دهند.
,محمودی رئیس اداره آموزش و پرورش ،گزارشی از عملکرد سه ماهه ی اول سالتحصیلی 94 و همچنین اقداماتی که در خصوص مصوبات جلسه قبل به اجرا در آمده بود ارائه نمود.
,وی اهم برنامه های منطقه را در ایام پیش روی؛ نواختن زنگ انقلاب در روز دوشنبه 12 بهمن درتمامی مدارس - آذین بندی مدارس – برگزاری نمایشگاه کتاب حجاب و عفاف – ختم قرآن در مدارس – برگزاری نشست بصیرتی دانش آموزان در مدارس – برگزاری مسابقات ورزشی جام فجر – برگزاری جشنواره غذا های بومی محلی – برگزاری مسابقات فرهنگی هنری – ایجاد آمادگی برای شرکت در راهپیمایی 22بهمن و برشمرد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه