logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

هیات مذاکره کننده معارضان سوری در ژنو

هیات مذاکره کننده معارضان سوری در ژنو
«ریاض الحجاب» رئیس هیأت مذاکره کننده معارضان سوریه، تأکید کرد که این هیأت در نشست امروز (جمعه) در ژنو سویس حضور نخواهند داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس، سرانجام معارضان سوریه تصمیم نهایی خود را برای عدم شرکت در نشست امروز (جمعه) در ژنو سویس گرفتند.
 
«ریاض الحجاب» رئیس هیأت مذاکره کننده معارضان سوریه در گفت‌وگو با شبکه العربیه اعلام کرد که این هیأت به ژنو خواهد رفت اما در گفت و‌گوها شرکت نخواهد کرد.
 
وی مدعی شد: قبل از اینکه دغدغه‌های ما در مورد مسائل انسانی در سوریه حل نشود ما وارد میز گفت‌و‌گوها نمی‌شویم و معارضان پیش شرط قائل نمی‌شوند بلکه حقوق مردم سوریه را طلب می‌کنند.
 
ریاض الحجاب که روزگاری نخست وزیر سوریه بود ادامه داد: در مذاکرات ژنو به علت شرایط بین‌المللی کنونی، فرصتی برای نیل به صلح نمی‌بینم.
 
او بار دیگر برکناری «بشاراسد» را تنها راه حل بحران سوریه دانست و گفت: تا وقتی که بشار اسد حضور دارد، بحران متوقف نخواهد شد و جز با برکناری اسد نمی‌توان بر داعش چیره شد.
 
ریاض الحجاب ادامه داد: اسامی که «دی میستورا» برای حضور در هیأت معارضان ارائه داده است، نماینده معارضان نیستند و وی برنامه ایران و روسیه را در حمایت از دولت بشار اسد دنبال می‌کند.
 
رئیس هیأت مذاکره کننده معارضان سوریه در انتها گفت: حکومت سوریه دیپلماسی را ابزاری برای تحقق اهداف خود قرار داده است و نه برای رسیدن به یک راه حل.
 
ارائه پیش شرط از سوی معارضان برای نشست ژنو3 در حالی است که اختلافات بسیاری میان مخالفان بشار اسد در ترکیب و خواسته‌های هیأت مذاکره کننده و همچنین بین کشورهای معارض دولت سوریه وجود دارد.(جزئیات بیشتر)
 
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز روز چهارشنبه گذشته از معارضان سوری خواسته بود که فرصت را مغتنم شمرده و بدون طرح پیش‌شرط، برای مذاکرات صلح به ژنو بیایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه