ایرانپوریان: کی‌روش هیچ‌وقت تراکتوری‌ها را دعوت نمی‌کند

ایرانپوریان: کی‌روش هیچ‌وقت تراکتوری‌ها را دعوت نمی‌کند
اخباری از سال قبل که در سایپا بود، به تیم ملی دعوت ‌شد حتی آندو هم در زمانی که در تراکتورسازی بازی می‌کرد، از قبل در تیم ملی بود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاپیتان تراکتورسازی در نیم‌فصل اول که حالا بازوبند را به مهدی کیانی تحویل داده، آماده است تا در نیم‌فصل دوم با تراکتورسازی امتیازات از دست رفته را جبران کند. ایرانپوریان آنقدر از خودش مطمئن است که حتی از کارلوس کی‌روش به‌خاطر عدم دعوتش به تیم ملی انتقاد می‌کند. گفت‌وگوی او را به نقل از همشهری ورزشی بخوانید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

 

,

 

,

در نیم‌فصل اول، تیم تراکتورسازی خیلی حاشیه داشت.

,

درست است، اما از وقتی آقای قلعه‌نویی آمده، واقعا نظم و انضباط در تیم حاکم شده و تیم شخصیت گرفته. ما حتی توانستیم نتایج قابل قبولی را هم کسب کنیم.

,

 

,

 

,

چرا تیم شما در نیم‌فصل اول نتایج خوبی را کسب نکرد؟

,

یک‌سری عوامل دست‌به‌دست هم داد تا آرامش در تیم نباشد. اصلی‌ترین دلیلش هم این بود که ما نفرات زیادی را از دست دادیم. همچنین بازیکنان سربازی هم که به تیم می‌آمدند، نزدیک به یک‌سال بود که فوتبال بازی نکرده بودند.

,

 

,

 

,

فراموش کردی از تونی حرف بزنی. مثل اینکه با او مشکل داشتی.

,

تونی واقعا یک انسان بزرگ و فراموش‌نشدنی بود و از صمیم قلب دوستش دارم. او برای من  هم مربی بود و هم پدر. امیدوارم هر جا که هست موفق باشد. من هیچ‌گاه دوست ندارم در زندگی‌ام دروغ بگویم و تمام کسانی که من را می‌شناسند می‌توانند در این مورد شهادت بدهند. این موضوع هم فقط و فقط یک دروغ بزرگ است چراکه من هیچ‌وقت به خودم اجازه نمی‌دادم جلوی تونی سرم را بالا بگیرم، چه برسد به اینکه با او مشکلی داشته باشم. لازم است یک مساله را هم بیان کنم و آن این است که در شب آخر که تونی می‌خواست از ایران برود، من به جای باشگاه او را به یک میهمانی دعوت کردم و از تمام زحماتش در تیم تراکتورسازی تجلیل کردم. درکل من روزهای خوبی را با تونی داشتم.

,

 

,

 

,

این روزهای خوب می‌تواند با قلعه‌نویی هم تکرار شود؟

,

بله. از وقتی او به تیم آمده ما توانسته‌ایم نتایج قابل قبولی را کسب کنیم

,

 

,

 

,

بازوبند کاپیتانی را هم به مهدی کیانی دادی.

,

بله آقامهدی باسابقه‌تر از من است. البته اوایل قبول نمی‌کرد اما خودم گفتم باید بازوبند را او ببندد.

,

 

,

 

,

خریدهای خوبی هم در نیم‌فصل داشتید.

,

قلعه‌نویی با آگاهی از نیازهای تیم بازیکن گرفته است. ما می‌خواهیم در عمل ثابت کنیم که مدعی قهرمانی هستیم.

,

 

,

 

,

قصد نداری از تراکتوسازی جدا شوی و به تیم‌های بزرگی مانند استقلال و پرسپولیس بپیوندی؟

,

در این چند سال همیشه گفته‌ام تا زمانی که تراکتورسازی من را بخواهد در خدمت این تیم خواهد بود.

,

 

,

 

,

اصالتا اهل کدام شهر هستی؟

,

من شیرازی هستم ولی بعد از 6سال حضور در تراکتورسازی تبریزی شده‌ام.

,

 

,

 

,

در مورد دعوت به تیم ملی صحبتی داری؟

,

من تلاشم را کردم اما دیده نشده‌ام. امیدوارم کادرفنی تیم ملی دیدشان را وسیع‌تر کنند.

,

 

,

 

,

ولی کی‌روش نشان داده هر بازیکنی که لیاقت داشته باشد به تیم ملی دعوت می‌شود.

,

ما که ندیدیم. حداقل در مورد تیم تراکتورسازی که چنین چیزی نبوده است. حالا هم سعی خودم را می‌کنم تا برای تراکتورسازی مهره تاثیرگذاری باشم. اگر هم قسمت باشد به تیم ملی دعوت می‌شوم.

,

 

,

 

,

اما محمدرضا اخباری از همین تیم تراکتورسازی به تیم ملی دعوت شده است.

,

اخباری از سال قبل که در سایپا بود، به تیم ملی دعوت ‌شد حتی آندو هم در زمانی که در تراکتورسازی بازی می‌کرد، از قبل در تیم ملی بود. درکل بازیکن جدیدی از تراکتورسازی دعوت نمی‌شود. یک زمان تیم‌هایی بودند که در رنکینگ پایین‌تر از تراکتورسازی بودند اما 4برابر ما بازیکنانش در تیم ملی حضور داشتند. در هر صورت همه اینها به نظر سرمربی بستگی دارد.

,

 

,

 

,

هواداران تراکتورسازی هنوز اتفاقات بازی پایانی مقابل نفت تهران را فراموش نکرده‌اند. موضوعی که باعث شد قهرمانی را از دست بدهید.

,

چه بگویم؟ آن بازی فراموش نشدنی است. 120هزار نفر در استادیوم و کوه‌های اطراف استادیوم و کل شهر تبریز این بازی را می‌دیدند و برای شادی قهرمانی آماده بودند ولی خیلی از اتفاقات باعث شد که تراکتورسازی قهرمان نشود و اگر الان می‌بینید که هواداران تراکتورسازی به استادیوم نمی‌آیند به خاطر اتفاقات همان بازی است.

,

hkjانتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه