logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

شهید عبدالله همایون نژاد؛

شهیدی که زیر تابوت دوست شهیدش به آسمان ها پر کشید

شهیدی که زیر تابوت دوست شهیدش به آسمان ها پر کشید
شهید عبدالله همایون نژاد نیز همچون سایر انقلابیون تا پاسی از شب مشغول فعالیت بود؛ از توزیع اعلامیه گرفته تا توزیع نوار کاست سخنرانی و جلسات هماهنگی و شعار نویسی بر روی در و دیوار شهر که سرانجام در روز نهم آبان ماه سال 57 در سن 43 سالگی در مقابل حسینیه سنندج در حالی که تابوت دوست شهیدش را حمل می کرد، مورد اصابت گلوله مزدوران رژیم قرار گرفت و به مقام رفیع شهادت نائل آمد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیشمرگ روح الله، شهید عبدالله همایون نژاد در روز اول آبان ماه سال 1314 در شهر سنندج به دنیا آمد. پدرش حبیب الله و مادرش نازنین نام داشت. وقتی که پدرش دار فانی را وداع گفت، بار مسئولیت خانواده را بر دوش گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیشمرگ روح الله,

 

,

شهید همایون نژاد با داشتن مدرک دیپلم طبیعی و پس از معافیت از خدمت نظام وظیفه، به خاطر کفالت خواهر و برادرانش به استخدام شرکت مخابرات درآمد و بعد از مدتی به امر مقدس ازدواج اهتمام ورزید و با خانم فریده محمدی زندگی مشترکشان را آغاز نمودند. پس از فراغت از کار به مطالعه کتب دینی می پرداخت و بخشی از وقتش صرف اُنس با قرآن می شد.

,

 

,

شهید همایون نژاد خیلی زود در صف مبارزین انقلابی قرار گرفت و فعالیت خود را بر علیه رژیم ستم شاهی آغاز کرد. سال 1355 دو بار توسط ساواک دستگیر شد و پس از شکنجه های قرون وسطایی و اذیت و آزار فراوان بصورت موقت و با قید شرط و شروط خاص از زندان آزاد شد و پس از گذشت مدت کوتاهی از آزادی مشروط به فعالیت های انقلابی اش ادامه داد.

,

 

,

پاییز سال 1357 از راه رسید و شهید همایون نژاد  علی رغم داشتن چهار فرزند ـ دو پسر و دو دختر ـ، به فعالیتش بر علیه رژیم پهلوی ادامه داد. فعالیت مردم علیه رژیم طاغوت به اوج خود رسیده بود و انقلابیون به صورت شبانه روز فعالیت می کردند؛ از توزیع اعلامیه گرفته تا توزیع نوار کاست سخنرانی و جلسات هماهنگی و شعار نویسی بر روی در و دیوار شهر ها، به گونه ای که تمام وقت جوانان انقلابی را پر کرده بود و عبدالله نیز همچون سایر انقلابیون تا پاسی از شب مشغول فعالیت بود و برای سقوط دولت شاهنشاهی لحظه شماری می کرد که سرانجام در روز نهم آبان ماه همان سال در سن 43 سالگی در مقابل حسینیه سنندج در حالی که تابوت پیکر شهید را حمل می کرد، مورد اصابت گلوله مزدوران رژیم قرار گرفت و به مقام رفیع شهادت نائل آمد و نامش در لیست شهدای انقلاب اسلامی به ثبت رسید و پیکر پاکش در قبرستان تایله سنندج در کنار سایر همرزمانش مدفون شد.

,

 

,

شهید عبدالله همایون نژاد

, شهید عبدالله همایون نژاد,

​انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه