عضو جامعه مدرسین:
جریان های تکفیری به غده سرطانی در جهان اسلام تبدیل شده اند
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: امروز جریان های تکفیری به غده سرطانی در جهان اسلام تبدیل شده اند که در خدمت اهداف شوم استکبار و صهیونیسم بین الملل هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین محمود رجبی در گفتگو با خبرنگار انقلاب نیوز با اشاره به مطلب فوق گفت: با برگزاری کنگره ها و همایش های موثر باید مانع از رشد و توسعه جریانات تکفیری در جوامع اسلامی و غیراسلامی شد، چرا که این ها به سان غده سرطانی عمل کرده و به هدف اسلام هراسی دشمن کمک می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, انقلاب نیوز ,
وی وجود گروه ها و جریان های تکفیری را چالش جدی امروز جهان اسلام و بلکه کل بشریت دانست و افزود: هر اقدامی که برای شناخت و مقابله با آن ها برداشته شود مفید و ضروری است، از جمله همین کنگره تکفیری ها که به همت آیت الله العظمی مکارم در قم برگزار می شود.
,
قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) اضافه کرد: طبعاً این قبیل همایش ها و جلسات به شناخت همه مردم از ماهیت و اهداف این جریانات کمک بسیار زیادی می کند و البته لازم است که در این باره رسانه های جمعی نیز به میدان آمده و بیش از پیش به نقش خطیر خود واقف باشند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه