logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شگرد جدید تبلیغات انتخاباتی؛

حذف رقبای انتخاباتی در مشگین‌ با تهدید برخی از کاندیداها

حذف رقبای انتخاباتی در مشگین‌ با تهدید برخی از کاندیداها
برخی از کاندیداها با تهدید یکدیگر در تلاش برای حذف رقبای انتخاباتی خود هستند تا صندلی سبز مجلس را برای خود به دست اورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشکین‌رسا، کمتر از یک ماه به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان باقی مانده است و کاندیداهای ثبت نام کننده در این مدت طی جلساتی که در سطح شهرستان و محله های مختلف برگزار می‌کنند به معرفی خود می‌پردازند هر چند در این میان برخی از کاندیداها بداخلاقی را در خصوص تضعیف رقیب انتخاباتی خود مطرح می‌کنند که در برخی از موارد دور از شأن کاندیدایی است که در نظر دارد در خدمت مردم این شهرستان باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکین‌رسا, مشکین‌رسا,

 

,

اخیراً شایعاتی در خصوص پیشنهاد وجه نقد و واگذاری مسئولیت خاص بعد از موفقیت در انتخاباتی آتی به یکی از کاندیداها شهرستان مشگین‌شهرمطرح شده بود تا از رقابت انتخاباتی خارج شود چرا که حضور این کاندیدا احتمال ریزش آرا را افزایش خواهد داد و آن را نوعی احساس خطر برای خود می‌بیند اما کاندیدای فوق در مقابل این پیشنهادات وسوسه انگیز مقاومت کرده و دست رد به سینه این کاندیدا زده است و به فعالیت انتخاباتی خود روی آورده است اما بعد از رد این پیشنهاد اقدام به تهدید این کاندیدا کرده است تا بتواند به اهداف سیاسی خود دست یابد.

,

 

,

به گزارش مشکین‌رسا، متاسفانه برخی از کاندیداها رقابت سالم انتخاباتی را به فراموشی سپرده و با تخریب و تهدید یکدیگر در تلاش برای حذف رقبای انتخاباتی خود هستند که برخی از افراد حاضر در این جلسات به این نوع جلسه اعتراض کرده و معمولاً از حضور در چنین جلساتی خودداری می‌کنند چرا که معتقد هستند نماینده ای که به جای ارائه برنامه برای توسعه شهرستان و رفع مشکلات مردم این شهرستان به دنبال رسیدن به اهداف خاص خود باشد بعد از پیروزی در انتخابات تنها به فکر جیب خود بوده و نیاز مردم را به فراموشی خواهد سپرد لذا رأی ددن به چنین نماینده ای اشتباهی بیش نیست.

, مشکین‌رسا, مشکین‌رسا,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه