خطر تحریف خط امام(ره) سرلوحه برنامه های دهه فجر باشد/ برگزاری 103 ویژه برنامه در ایام دهه فجر در فیروزکوه

خطر تحریف خط امام(ره) سرلوحه برنامه های دهه فجر باشد/ برگزاری 103 ویژه برنامه در ایام دهه فجر در فیروزکوه
معاونت فرهنگی و اجتماعی ناحیه مقاومت شهرستان فیروزکوه از برگزاری 103 ویژه برنامه در ایام الله دهه فجر از سوی ناحیه مقاومت بسیج فیروزکوه خبر داد و گفت: خطر تحریف خط امام(ره) سرلوحه برنامه های دهه فجر قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری دیمه نیوز، محمد حیدری منش در چهلمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان فیروزکوه ضمن تبریک فرا رسید ایام الله دهه فجر اظهار کرد: امروز در کنار بزرگداشت جشن انقلاب باید توجه کنیم به فرمایشات امام خامنه ای در سالروز رحلت امام (ره) که هشدارهایی در خصوص تحریف خط امام بیان فرمودند، باید توجه شود که در کنار برگزاری جشن های انقلاب خط امام هم تبلیغ و جلوی تحریف گرفته شود و محور گفتمان های مان نظریه خط امام باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دیمه نیوز,

وی تصریح کرد: ناحیه مقاومت بسیج فیروزکوه در ایام الله دهه فجر 103 ویژه برنامه درنظر گرفته است از جمله برگزاری سلسله نشست های بصیرتی با موضوع خطر تحریف خط امام (ره) ،برگزاری مسابقات ورزشی ، برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری در سطح پایگاه ها.

,

معاونت فرهنگی اجتماعی ناحیه مقاومت بسیج فیروزکوه بیان کرد: متاسفانه ما از تبلیغ فرهنگ غنی اسلامی که در جای جای آن به ضرورت تبلیغ اشاره گردیده است غافل هستیم.

,

وی در خصوص خلق حماسه حضور گفت: امام خامنه ای در این ایام بیانات پر محتوایی برای موضوع انتخابات دارند که متاسفانه از آن کمتر استفاده شده و در فضای شهر جای روشنگری خالی است .

,

وی خاطرنشان کرد: با توجه به لزوم خلق حماسه در انتخابات 7 اسفند و حضور حداکثری، باید از تمام ظرفیت و بستر فرهنگی شهر در این خصوص استفاده کنیم تا کلام مقام معظم رهبری در خصوص " همه باید رای بدهند" تحقق یابد.

,

انتهای پیام/رض

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه