logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مصطفی اکرامی :

میتوانستیم سایپا را شکست دهیم/ از بازگشت به تراکتورسازی خوشحالم

میتوانستیم سایپا را شکست دهیم/ از بازگشت به تراکتورسازی خوشحالم
اکرامی: هواداران تراکتورسازی همیشه من را مورد لطف خود قرار دادند وبسیار خوشحالم که دوباره میتوانم در خدمت آنها باشم ودوست دارم مثل سال قبل و بازیهای گذشته ورزشگاه را پر ببینم تا با تشویق آنها برای حریفان آسیایی خود بازی کردن را سخت کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، "مصطفی اکرامی" بازیکن تیم گسترش فولاد تبریز در خصوص بازی با سایپا البرز به خبرنگار آناج گفت: بازی خوبی را در کرج انجام دادیم و در نیمه اول بازی سوار بازی بودیم و در نیمه دوم نیز بازی بهتری نسبت به سایپا انجام دادیم و نتیجه عادلانه این بود که بازی را با برد به پایان برسانیم.
 
مصطفی اکرامی در خصوص بازگشت به تراکتورسازی گفت: دیروز باشگاه تراکتورسازی طی نامه ای از گسترش فولاد خواسته بود که برای کمک در بازیهای آسیایی به این تیم برگردم و باشگاه گسترش فولاد که همیشه به عنوان یک برادر در کنار تراکتورسازی بوده با این درخواست موافقت کرده و باید از جمع دوستانه باشگاه گسترش قولاد جدا شوم و به تیم شهرم تراکتورسازی برگردم و از این بابت بسیار خوشحالم و امیدوارم که بتوانم کمک خوبی به تیم محبوبم بکنم.
 
اکرامی در مورد گروه تیم تراکتورسازی در جام باشگاه های آسیا افزود:  امسال بازیهای سختی در آسیا داریم سه تیم در گروه ما حضور دارند که مدعی هستند و باید تلاش بیشتری انجام دهیم ولی من امیدوارم که با تراکتور سازی نتایج خوب و بهتری در جام باشگاهای آسیا کسب کنم.
 
بازیکن جدید تراکتورسازی در خصوص تماشگران تراکتورسازی گفت: هواداران تراکتورسازی همیشه من را مورد لطف خود قرار دادند و بسیار خوشحالم که دوباره میتوانم در خدمت آنها باشم و دوست دارم مثل سال قبل و بازیهای گذشته ورزشگاه را پر ببینم تا با تشویق آنها برای حریف های آسیایی خود بازی کردن را سخت کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج ,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه