رئیس خانه صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی:
انباشت میلیون های تومان نقدینگی راکد در بانک های خراسان رضوی/ توقف 80 پروژه خودکفایی!
رئیس خانه صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: با وجود نیاز بخش اقتصادی و تولید به تزریق نقدینگی و تسهیلات ،منابع مازاد بانکهای استان از 88 هزار میلیارد ریال در سال 93 به 146 هزار میلیارد ریال در سال جاری افزایش یافته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرستوها، رئیس خانه صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی در نشست انجمن صنایع همگن خراسان رضوی اظهار داشت: افزایش سپرده گذاری در بانکها را عامل کند شدن توسعه فعالیتهای اقتصادی مولد بوده و با وجود نیاز بخش اقتصادی و تولید به تزریق نقدینگی و تسهیلات ،منابع مازاد بانکهای استان از ۸۸ هزار میلیارد ریال در سال ۹۳ به ۱۴۶ هزار میلیارد ریال در سال جاری افزایش یافته است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرستوها,وی تصریح کرد: انباشت و دپوی منابع بانکها در استان در حالی اتفاق افتاده که تولید ملی برای رونق و توسعه خود نیاز به منابع دارد.
,۴۰۰۰ اسانسور پر خطر در استان
, ۴۰۰۰ اسانسور پر خطر در استان ,مقدادی رئیس انجمن اسانسور استان از وجود ۴ هزار آسانسور پر خطر خبر داد و گفت : با توجه به این که بیشتر این آسانسورهای قدیمی در مراکز اقامتی نصب شده اند ، باید برای پیشگیری از خطرات جانی چاره اندیشی شود.
,وی با بیان این که ۲۵۰ شرکت آسانسوری در استان به صورت غیر مجار فعالیت می کنند گفت: فعالیت این شرکتها در کنار آسانسورهای قدیمی ۳۰ تا ۴۰ساله جان استفاده کنندگان را تهدید می کند .
,بحران در صنایع سنتی
, بحران در صنایع سنتی,نوفرستی رئیس انجمن کنترل کیفیت خراسان رضوی با اشاره به آغاز دوران پساتحریم اظهارداشت : با توجه به ورود تدریجی شرکتهای مطرح جهان و تکنولوژی ، صنایع سنتی کشور و استان با چالش جدی مواجه خواهند شد.
,وی تاکید کرد : برخوردهای سلیقه ای دستگاههای اجرایی باعث عقب افتادگی صنایع خواهد شد از اینرو طلسم تحریم های داخلی هم باید شکسته شود.
,ضرورت هدایت منابع به سوی تولید
, ضرورت هدایت منابع به سوی تولید,باقری نایب رئیس انجمن کارتن و کاغذ نیز با اشاره به وضعیت مناسب سیستم بانکی استان برای پرداخت تسهیلات به واحدها ادامه داد : به دلیل سوددهی بخش بازرگانی بانکها به این سمت حرکت کرده اند .
,وی افزود :به توجه به وضعیت مناسب منابع بانکی ، فرصت مناسبی برای هدایت منابع به سوی بخش تولید فراهم شده است که نیاز به پیگیری مسوولان استان دارد.
,توقف ۸۰ پروژه خودکفایی
, توقف ۸۰ پروژه خودکفایی,علیرضایی رییس سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی به توقف ۸۰ پروژه خودکفایی صنعت قطعه در استان توسط انجمن خودرو و نیروی محرکه اشاره کرد و گفت : با توجه به ظرفیتهای استان ،انجمن خودرو در این خصوص بایستی بیشتر فعال شود و مسیر توسعه این صنعت را هموار کند.
,وی از شناسایی ۶۱۰ واحد برای تولید دانش بنیان در استان خبر داد و عنوان کرد: با توجه به مذاکرات انجام شده و رفت و آمد هیاتهای تجاری فرصت مناسبی برای نوسازی صنعت فراهم شده است .
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه