با اعتبار 52 میلیارد و 12 میلیون ریال:

افتتاح 4 پروژه توسط شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان در دهه فجر

افتتاح 4 پروژه توسط شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان در دهه فجر
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان گفت: چهار طرح همزمان با دهه مبارکه فجر در شرکت آب و فاضلاب شهری استان زنجان افتتاح ، بهره برداری و کلنگ زنی می شود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  مهندس علیرضا جزء قاسمی امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان اظهار کرد: اصلاح شبکه آب شهرهای استان زنجان با اعتباری بالغ بر 19 میلیارد و 172 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی در دهه فجر به بهره برداری می رسد

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,

وی افزود : برای حفر و تجهیز چاه های شماره 12 و 13 خرمدره و اتاقک سرچاه اعتباری بالغ بر 10میلیارد و 670 میلیون ریال هزینه شده و برای اتمام آن 200 میلیون ریال اعتبار دیگر نیز لازم است تا به بهره برداری برسد.

,

مدیر عامل شرکت آبفای استان زنجان به حفر و تجهیز چاه شناط ابهر و اتاقک سرچاه اشاره کرد و گفت : از محل اعتبارات استانی پنج میلیارد و 670 میلیون ریال هزینه صرف شده و 200 میلیون ریال دیگر نیز لازم است.

, . ,

جزء قاسمی تصریح کرد : ساختمان نگهبانی و محوطه سازی مخزن سجاس با دو میلیارد و 100 میلیون ریال اعتبار در دهه فجر به بهره برداری خواهد رسید .

, .,

وی خاطرنشان کرد: برای افتتاح و بهره برداری 4 طرح فوق 52 میلیارد و 12 میلیون ریال اعتبار صرف شده است.

, . ,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه