logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

امام جمعه دابودشت:

غیبت غیرموجه برخی مسئولان در جلسه شورای فرهنگ عمومی توجیه‌پذیر نیست

غیبت غیرموجه برخی مسئولان در جلسه شورای فرهنگ عمومی توجیه‌پذیر نیست
امام جمعه دابودشت گفت: جلسه شورای فرهنگ عمومی بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات مسئولین درباره ارتقای سطح فرهنگ با آموزه‌های دینی است که غیبت غیرموجه برخی مسئولین در این جلسه توجیه‌پذیر نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر هراز، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آمل در جلسه شورای فرهنگ عمومی دابو و دشت‌سر شهرستان آمل با بیان این‌که سه واقعه بزرگ مازندران حکومت علویان، پایتخت تبرستان و حماسه ششم بهمن مختص به شهرستان آمل است، اظهار کرد: باتوجه به این‌که شهر آمل مدفن علمای بزرگی چون میرقوام‌الدین مرعشی، ناصرالحق اطروش و شمس آل رسول است، این بزرگان مورد تعظیم مسلمانان و شیعیان در ایران و خارج از کشور هستند، باید همکاری‌ها و تلاش‌های بیشتری از سوی مسئولان در برگزاری بزرگداشت‌ها و نکوداشت‌های ملی، مذهبی و مناسبتی صورت پذیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر هراز,

محمد محمدی در ادامه افزود: در دهه فجر مدیران باید با یک نگاه ویژه،‌ برنامه‌های خوبی در این دهه برگزار کنند.

امام جمعه دابودشت‌ در این جلسه با ابراز گله‌مندی از عدم حضور برخی مسئولین در جلسات شورای فرهنگ عمومی گفت: جلسه شورای فرهنگ عمومی بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات مسئولین درباره ارتقای سطح فرهنگ با آموزه‌های دینی است که غیبت غیرموجه برخی مسئولین در این جلسه توجیه‌پذیر نیست.

وی با بیان این‌که در دو بخش دابو و دشت‌سر ٩٠ هزار نفر جمعیت در ١٢٠ روستا زندگی می‌کنند تصریح کرد: انشالله به همت شهرداری و شورای شهر دابودشت، بخشداری‌های دابو و دشت‌سر، دهیاران منطقه و مسئولین ذی‌صلاح شهرستان آمل و ... شاهد اجرای برنامه‌هایی فاخر در سطح منطقه باشیم.

حجت‌الاسلام مهدی تقی‌زاده با اشاره به در پیش بودن ایام‌الله دهه فجر در پایان خاطرنشان کرد: برنامه‌های دهه فجر باید گسترده و در شان انقلاب با همکاری همه دستگاه‌ها برگزار شود.

گفتنی است در این جلسه برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم در مصلی شهر دابودشت روز 14 بهمن ماه به همراه نواختن زنگ انقلاب در مدارس و موسسات قرآنی، برگزاری جشنواره قرآنی کودک و نوجوان، افتتاح خانه عالم در روستای ترک‌کلا، حضور روحانیون در مساجد شهر و روستا، تجلیل از پیشکسوتان عرصه تبلیغ، دیدار هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر با امام جمعه و فرماندار به تصویب رسید.

همچنین شرکت در راهپیمایی روز ٢٢ بهمن، عطرافشانی و غبارروبی گلزار شهدا، دیدار با خانواده‌های شهدا، ایثارگران و جانبازان، برگزاری محافل اُنسی با قرآن و جشن‌های انقلاب در مساجد شهر و روستا، برپایی نمایشگاه کتاب، عکس و .... از دیگر موارد پیشنهادی و مصوب این جلسه عنوان شد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه