معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش گناباد:

1600 نفر از دانش آموزان گنابادی در مسابقات قرآن و معارف اسلامی شرکت کردند

1600 نفر از دانش آموزان گنابادی در مسابقات قرآن و معارف اسلامی شرکت کردند
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش گناباد گفت: در سی و چهارمین مرحله مسابقات قرآن، عترت و معارف اسلامی 1600 نفر از دانش آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم شرکت نمودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا غلامرضا سالاری در گفتگو با خبرنگار ندای گناباد در خصوص مسابقات قرآن، عترت و معارف اسلامی گفت: 1600 نفر از دانش آموزان دختر و پسر متوسطه اول و دوم مدارس گناباد پس از برگزیده شدن در مدرسه خود به مرحله شهرستانی این مسابقات راه یافتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,

وی اظهار کرد: این مسابقات در 4 روز برگزار و 54 دانش آموز برگزیده پسر و 42 دانش آموزش برگزیده دختر به مسابقات استانی راه پیدا می کنند.

,

سالاری خاطرنشان کرد: مسابقات قرآن، عترت و معارف اسلامی در رشته های حفظ، قرائت قرآن، ترتیل قرآن، مفاهیم قرآن، نهج البلاغه، احکام و انشاء نماز برگزار می شود.

,

گفتنی است مراسم افتتاحیه این مسابقات صبح امروز (سه شنبه) در مدرسه دخترانه فاطمه الزهرا (س) برگزار و در اولین روز از این مسابقات، دانش آموزان دختر مقطع متوسطه اول شرکت نمودند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه