فرماندار کردکوی:

پیروزی انقلاب پیروزی مستضعفین و محرومان بر مستکبران و ظالمان است

پیروزی انقلاب پیروزی مستضعفین و محرومان بر مستکبران و ظالمان است
فرماندار کردکوی گفت: حضور موثر و ستودنی مردم در صحنه های گوناگون انقلاب اسلامی برگهای زرینی را در تاریخ به ثبت رساند که موجبات افتخار نسلهای بعدی انقلاب را فراهم می سازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رادکانا،مجتبی جمالی فرماندار کردکوی پیروزی انقلاب را پیروزی مستضعفین و محرومان بر مستکبران و ظالمان دانست اظهار داشت: حمایت از مردم ستمدیده و ارائه خدمات مناسب به مردم شریف و اجرای احکام اسلامی و حاکمیت مردم در شرنوشت خویش درون مایه اصلی نظام جمهوری اسلامی است، از سوی حضرت امام معرفی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا,

وی کوتاه کردن فاصله بین مردم و حاکمیت را از اهداف بلند انقلاب دانست و افزود: امروز به برکت استقرار نظام جمهوری اسلامی همه اهداف، برنامه ها، تصمیمگیری ها و تصمیم سازی ها در راستای فراهم سازی زمینه های آرامش و اسایش حداکثری و ارائه خدمات مناسب به مردم شریف ایران اسلامی است.

,

رئیس ستاد انتخابات شهرستان کردکوی احقاق حق تعیین سرنوشت مردم را از دستاوردهای مهم استقرار نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: حضور موثر و ستودنی مردم در صحنه های گوناگون انقلاب اسلامی برگهای زرینی را در تاریخ به ثبت رساند که موجبات افتخار نسلهای بعدی انقلاب را فراهم می سازد.

,

جمالی برگزاری و شرکت گسترده و آگاهانه مردم در انتخابات را مصداق عینی حاکمیت و استفاده از حق تعیین سرنوشت خویش دانست و اظهار امیدواری کرد: مردم با حضور آگاهانه و انتخابات افراد متعهد و متخصص مجلس را عصاره فضیلت مردم شریف ایران سازند و بدینوسیله کشتی نظام جمهوری اسلامی را به سر منزل مقصود هدایت کنند.

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه