آیت‌الله سید احمد خاتمی:

برخی سایت ها، شبکه‌های اجتماعی و روزنامه‌ها ابزار نفوذ فرهنگی دشمن هستند/ نفوذ فرهنگی یک ملت را از دورن تهی می‌کند/ می‌خواهند مزاق و مزاج ملت را تغییر دهند

برخی سایت ها، شبکه‌های اجتماعی و روزنامه‌ها ابزار نفوذ فرهنگی دشمن هستند/ نفوذ فرهنگی یک ملت را از دورن تهی می‌کند/ می‌خواهند مزاق و مزاج ملت را تغییر دهند
آیت الله سید احمد خاتمی نایب رئیس مجلس خبرگان و امام جمعه موقت تهران در مصاحبه اختصاصی با پایگاه خبری راه مبین، پیرامون زوایای نفوذ و اهمیت نفوذ فرهنگی اظهار داشت گفت: متأسفانه برخی سایتها ، برخی شبکه‌های اجتماعی و برخی روزنامه‌ها از مصادیق ابزارهای نفوذ فرهنگی در جامعه هستند که می‌خواهند مزاق و مزاج ملت را تغییر دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت الله سید احمد خاتمی نایب رئیس مجلس خبرگان و امام جمعه موقت تهران در مصاحبه اختصاصی با پایگاه خبری راه مبین، پیرامون زوایای نفوذ و اهمیت نفوذ فرهنگی اظهار داشت: نفوذ ابعاد مختلفی دارد و همان‌طور که مقام معظم رهبری بارها بر آن تأکید کردند،شناخت و جلوگیری از نفوذ فرهنگی بر تمامی زمینه‌های نفوذ اولویت دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

آیت الله سید احمد خاتمی افزود: حضرت آقا بارها تصریح کردند که نفوذ فرهنگی به مراتب خطرناک‌تر از نفوذ اقتصادی و امنیتی است و ریشه ‌ی این خطر این است که نفوذ فرهنگی یک ملت را از دورن تهی کرده و آن ملت دچار استحاله می‌شود و زمانیکه یک ملت از درون تهی شد دیگه قابل بازسازی و ترمیم نیست.

,

نایب رئیس مجلس خبرگان بیان داشت: خیانتی که رژیم منحوس پهلوی در طول ۵۷ سال حکومت سیاه خود بر این ملت روا داشت دقیقاً همان نفوذ فرهنگی بود تا از طریق فرهنگ فاسد غربی ملت را استحاله کند.

,

سید احمد خاتمی اظهار داشت: وجود امام عظیم الشأن و مقام معظم رهبری این چشم بیدار امت، از الطاف خداوند بر ملت ایران بود و حضرت آقا مدام بر ابعاد فرهنگی نفوذ هشدار دادند که مبادا از نفوذ فرهنگی غافل شده و  با این غفلت،  فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی خودمان کمرنگ شود.

,

عضو مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به خبرنگار راه مبین پیرامون ابزارهای نفوذ فرهنگی گفت: متأسفانه برخی سایتها ، برخی شبکه‌های اجتماعی و برخی روزنامه‌ها از مصادیق ابزارهای نفوذ فرهنگی در جامعه هستند که می‌خواهند مزاق و مزاج ملت را تغییر دهند.

,

سید احمد خاتمی تصریح کرد: اینکه مقام معظم رهبری بر سبک زندگی دینی تأکید می‌کنند بخاطر این است که ایشان خطر را لمس کرده‌اند و مشخص است که شبکه های بیگانه در پی ‌تغییر سبک زندگی مردم هستند که این برنامه‌ها ریشه در نفوذ فرهنگی دارد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه