logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه هرسین:

جمع آوری متمرکز زکات در نحوه مدیریت آن موثر است

جمع آوری متمرکز زکات در نحوه مدیریت آن موثر است
امام جمعه هرسین گفت: اگر زکات‌های پرداخت شده به صورت متمرکز جمع آوری شود در نحوه مدیریت آن بسیار موثر خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیوانگاه، حجت الاسلام روح الله باقری امروز سه شنبه در جلسه ستاد زکات شهرستان هرسین بر اجرای همایش زکات برای دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی، تشویق عاملان زکات و فرهنگ سازی های سازنده و اثربخش تأکید کرد و گفت: زکات جمع آوری شده باید حتماً بدست افرادی که ذی حق هستند برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیوانگاه,

 

,

وی تصریح کرد: هر یک از مردم زکات خود را به نحوی پرداخت می‌کنند اما اگر زکات‌های پرداخت شده بصورت متمرکز جمع آوری شود در نحوه مدیریت آن بسیار موثر خواهد بود.

,

 

,

حجت الاسلام باقری در پایان سخنانش از شهرداری هرسین خواست نسبت به نصب پلاکارد با مضمون اشعار و احادیث مربوط به زکات در سطح شهر اقدامات لازم را به عمل آورند.

,

 

,

در حاشیه این جلسه نجف میرزا حسینی عملکرد ستاد زکات شهرستان هرسین را مطلوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: پرداخت زکات علاوه بر خشنودی خداوند باعث همدلی و ارتقاء سطح زندگی فقرا خواهد شد و آثار اجتماعی مثبتی نیز در بر خواهد داشت وی همچنین عنوان کرد هدفمند کردن مصرف زکات در راستای تسهیل امور ازدواج جوانان و عمران و توسعه روستایی ضروری به نظر می رسد.

,

 

,

در بخش دیگری از این جلسه آذر خسروی بخشداری مرکزی هرسین از تشکیل ستاد زکات روستایی با حضور دهیاران و اعضای شورا های بخش مرکزی خبر داد و گفت: علیرغم خشکسالی شدید در سالجاری از ۱۹ روستای بخش مرکزی ۱۳۵ میلیون تومان زکات جمع آوری شده است.

,

.

,
,
,
,
, ,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه