logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در یاسوج:

کتاب "پایی که جا ماند" از خدمات فرهنگی ماندگار به مردم ایران است

کتاب "پایی که جا ماند" از خدمات فرهنگی ماندگار به مردم ایران است
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با یادآوری نگارش کتاب اثرگذار پایی که جاماند در سن 16 سالگی و در 804 روز دوران اسارت این هنرمند جانباز گفت: این کتاب از خدمات فرهنگی ماندگار به مردم ایران است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس ،سید عباس صالحی در آیین شروع جشن های پیروزی انقلاب اسلامی در گلزار شهدای شهر یاسوج افزود:سید ناصر حسینی نوسینده کتاب" پایی که جا ماند" یکی از الگوهای جوانان انقلابی کهگیلویه و بویراحمد است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

 

,

وی به تقریظ رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در صحفه نخست این کتاب ارزشمند اشاره کرد و گفت: زنده نگه داشتن خاطره حماسه سازی های ملت ایران با مستند سازی و آثار هنری ارزشمند قابل انجام است.

,

 

,

صالحی با بیان اینکه شهدا و ایثارگران نمونه بارز انسان هایی با اندیشه نورانی و آسمانی هستند،اظهار کرد: نفس مسیحایی امام راحل باعث پرورش هزاران انسان ایثارگری شد که برای آرمان های اسلامی و انسانی تا پای جان پیش رفتند.

,


معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: ترویج روحیه خودباوری و دین مداری در بین جوانان از سوی امام خمینی (ره)میراث ماندگار او در بین نسل جوان آن روز بود که پیروزی در جنگ تحمیلی، سربلندی در تحریم ها و نقش برآب شدن انواع دشمنی ها دستاورد این اندیشه بود.

,
,

 

,

وی بر ادامه راه امام و شهیدان با اجرای برنامه های فرهنگی و هنری با همکاری رسانه های ارتباط جمعی تاکید کرد و  شهدا را سرمایه های ارزشمند معنوی کشور دانست.

,

 

,

صالحی تصریح کرد: موفقیت های گذشته ایران مدیون جانفشانی شهدا و ادامه اقتدار کشور در تمام عرصه ها نیازمند پایبندی به خون شهداست.

,


آیین شروع جشن های شروع دهه پرفروغ فجر با حضور مدیران دستگاه های اجرایی و جمعی از مردم کهگیلویه و بویراحمد در گلزار شهدای شهر یاسوج آغاز شد.

,
,

 

,

معاون فرهنگی وزیر ارشاد به منظور افتتاح پانزدهمین نمایشگاه بزرگ کهگیلویه وبویراحمد به یاسوج سفر کرده است.

,

***

,

کتاب «پایی که جا ماند» یادداشت‌های روزانه‌ی سید ناصر حسینی‌پور در اردوگاه‌ها و زندان‌های مخفی عراق است که انتشارات سوره‌ی مهر آن را منتشر کرده است. او این کتاب را که شرح روزهای سخت اسارت خود در دست صدامیان و بعثیان عراقی است، از روی ۲۳ برگه‌ یادداشت‌برداری کرده است. او این ۲۳ برگه را که مخفیانه و روی کاغذهای سیگار نوشته بوده، در عصای خود پنهان کرده تا به‌دست زندانبان‌ها نیفتد و بالاخره توانسته آنها را با خود به ایران بیاورد.

«پایی که جا ماند» در ۷۶۸ صفحه و در سال۱۳۹۰ منتشر شده است. این محصول دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه‌ی هنری در سال گذشته بیش از بیست بار تجدید چاپ شده و علاوه بر متن روزنوشت‌ها، تصاویر و اسنادی از روزهای اسارت این آزاده‌ی جانباز را نیز پیش روی خوانندگان می‌گذارد.
 

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه