سرانه مصرف آبزیان در استان مرکزی کمتر از میانگین کشوری است
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با اشاره به اینکه متوسط مصرف حدود 9.2 کیلوگرمی آبزیان در کشور گفت: این میزان در استان مرکزی 7.8 کیلوگرم و کمتر از میانگین کشوری است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن اکبری مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در گفتگو با اراک امروز؛ با اعلام این خبر گفت: استان مرکزی با میانگین سرانه مصرف 7.8 کیلوگرم رتبه 14 کشوری در بین استانهای ساحلی و رتبه هشتم را دربین استانهای غیر ساحلی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی با اشاره به اینکه متوسط مصرف آبزیان در دنیا حدود 19.7 کیلو گرم است اظهار کرد: میانگین سرانه مصرف آبزیان در دنیا 2.5 برابر استان و حدود دو برابر کشور است.
,مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی بیان کرد: برهمین اساس با توجه به تاکید سازمان فائو مبنی بر اینکه در ترکیب غذایی مورد استفاده افراد بایستی 30 تا 35 درصد از گوشت مصرفی از آبزیان تامین شود، هدف گذاری استان در پایان برنامه ششم برای استان را مصرف حدود 11 کیلو گرم آبزیان پیش بینی شده است.
,اکبری با بیان اینکه آبزیان باید به عنوان یک غذای سالم و پایدار در ترکیب غذایی مردم استان قرار گیرد، ادامه داد: بر این اساس پیش بینی برگزاری 40 دوره آموزشی طبخ آبزیان تا پایان سال جاری در سطح استان شده است.
,وی خاطرنشان کرد: با آموزش روشهای مختلف طبخ آبزیان، برگزاری جشنواره های غذایی آبزیان، متنوع کردن عرضه محصولات شیلاتی در مغازه ها و فروشگاهها، روی آوردن به سمت عرضه فرآورده های جدید آبزیان و عادت سازی به تغذیه آبزیان از دوران نوجوانی می توان سرانه مصرف آبزیان را به شکل چشمگیری افزایش داد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه