logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

جایزه بهترین کارگردان جشنواره اتلس نیویورک آمریکا به «برگ های پاییزی » تعلق گرفت

جایزه بهترین کارگردان جشنواره اتلس نیویورک آمریکا به «برگ های پاییزی » تعلق گرفت
رئیس حوزه هنری کردستان گفت: جایزه بهترین کارگردانی دومین جشنواره بین المللی اتلس نیویورک از آمریکا به سامان حسین پور با فیلم برگ های پاییزی از کردستان رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی،امین مرادی رئیس حوزه هنری کردستان اظهار کرد: در دومین جشنواره بین‌المللی فیلم «اتلس» آمریکا که 15 تا 31 ژانویه برگزار ‌شد، جایزه بهترین فیلم کوتاه به فرشتگان در خاک می‌میرند ساخته بابک امینی، جایزه بهترین کارگردانی به فیلم برگ‌های پاییزی ساخته سامان حسین پور اهدا و جایزه بهترین فیلمبرداری به فیلم ماجرای یک شب بارانی ساخته مهدی فردقادری و فیلمبرداری عارف نامور رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,

 
وی گفت: در این دوره از جشنواره  9 اثر از ایران در بخش مسابقه حضور داشت که با رقابت با فیلمهایی دیگر از کشورهای سراسر دنیا، سه فیلم از  ایران حائز رتبه شدند که سامان حسین پور در دوره قبل همین جشنواره با فیلم یک هیچ هم توانست جایزه بهترین کارگردانی را کسب کند.

,
,


 
وی ادامه داد: فیلم کوتاه برگ های پاییزی روایت کوتاهی است از یک روز از زندگی دخترکی که به مدرسه می رود. این فیلم که به کارگردانی سامان حسین پور و حمایت مالی؛ معاونت فرهنگی شهرداری سنندج، انجمن سینما جوان سنندج و حوزه هنری تولید شده است تا کنون در ده ها کشور و جشنواره های بین المللی به اکران گذاشته شده است و 5 جایزه بین المللی نیز در کارنامه خود دارد.

,
,
,


 
گفتنی است؛ سامان حسین پور متولد سقز و فیلمساز 23 ساله کردستانی تاکنون 3 فیلم کوتاه را با نام های : ماهی، برگ های پاییزی و یک هیچ کارگردانی کرده است که بالغ بر 250 حضور و اکران در کشورهای مختلف و ده ها جایزه را نیز در کارنامه خود دارد.

,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه