رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس:

وزارت ارشاد اجازه ندهد افرادی که در رسانه‎های بیگانه حاضر می‎شوند فعالیت کنند/ کشور بی قانون نیست + تصاویر جنجالی معتمدآریا

وزارت ارشاد اجازه ندهد افرادی که در رسانه‎های بیگانه حاضر می‎شوند فعالیت کنند/ کشور بی قانون نیست + تصاویر جنجالی معتمدآریا
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در واکنش به حضور فاطمه معتمد آریا در شهر کاشان و حواشی اکران فیلم «یحیی سکوت نکرد»، گفت: مردم کاشان، افرادی متدین و مذهبی هستند و طبیعی است که به این موضوع حساسیت نشان دهند، زیرا این رسالت مردم است که اجازه ندهند چنین افرادی در صحنه حاضر شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس فرهنگی تهران نیوز؛  فاطمه معتمد آریا چندی پیش برای شرکت در جلسه پرسش‌ و پاسخ فیلم «یحیی سکوت نکرد» در سینمای شهر کاشان، به این شهر سفر کرده بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرویس فرهنگی تهران نیوز,

معتمد آریا برخلاف نظر شورای فرهنگ عمومی شهر کاشان که در سطح کشور زیر نظر وزیر فرهنگ و ارشاد است، به این شهر قدم می گذارد در صورتی که نماینده ولی فقیه صراحتا مخالفت خود را با حضور او نشان داد.

,

۲۹۸۰۳_۱۳۷_۷۳۹۹۲۰۴۲۵۸۳۵۸۲۳۱۵۲

, ۲۹۸۰۳_۱۳۷_۷۳۹۹۲۰۴۲۵۸۳۵۸۲۳۱۵۲, ۲۹۸۰۳_۱۳۷_۷۳۹۹۲۰۴۲۵۸۳۵۸۲۳۱۵۲,

در این خصوص احمد سالک کاشانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار تهران نیوز؛ در واکنش به حضور فاطمه معتمد آریا در شهر کاشان و حواشی اکران فیلم «یحیی سکوت نکرد»، گفت: مردم کاشان، افرادی متدین و مذهبی هستند و طبیعی است که به این موضوع حساسیت نشان دهند، زیرا این رسالت مردم است که اجازه ندهند چنین افرادی در صحنه حاضر شوند.
وی با بیان اینکه وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی نباید اجازه دهند کسانی که در رسانه های بیگانه حاضر می شوند، در چنین صحنه هایی حضور پیدا کنند، اظهار کرد: کشور بدون قانون نیست، لذا اگر مشکل و معضلی ایجاد شد باید قانون اجرایی شود و در این موضوع نیز اگر اجرای قانون صورت می گرفت مطمئنا حواشی رخ نمی داد.
حجت الاسلام سالک با تاکید بر اینکه معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید در جریان فیلم سازی کشور باشد، افزود: این وزارتخانه باید دقت کافی در صدور مجوز داشته باشد و در این زمینه توجه ویژه ای به ارزش های دینی، انقلابی و اسلامی فیلم نامه کند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: اگر فیلمی به انحراف کشیده شود، مسئول اولیه آن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که باید از مرحله نگارش فیلم نامه تا اکران نظارت و ممیزی کند.

, تهران نیوز,
,
,
,

فاطمه معتمد آریا
گفتنی است؛ علت اعتراض مردم متدین کاشان به دلیل حضور این بازیگر با کشف حجاب در جشنواره های خارجی و حمایت از فتنه گران در سال ۸۸ بوده است و کاشانی ها که تاب حضور چنین شخصی را نداشتند حتی حاضر به صحبت با او نشدند و با تجمع خواستار خروج وی از شهرشان گردیدند.

, فاطمه معتمد آریا ,
,

فاطمه معتمد آریا

, فاطمه معتمد آریا ,

همچنین پس از این واقعه عده ای در اعتراض به این حادثه در گرد این مکان جمع شدند و در واکنش به این مسئله شعار دادند. در نتیجه این اقدامات غیر قانونی فاطمه معتمد آریا و مسئولین اداره فرهنگ و ارشاد کاشان، عده ای به این اقدام واکنش نشان دادند.

,

فاطمه معتمد آریا

, فاطمه معتمد آریا , فاطمه معتمد آریا ,

اما وزیر فرهنگ و ارشاد بجای اینکه به کتک خوردن دختران مذهبی اعتراض کند، به آیت الله نمازی در اعتراض به اعلام یک روز عزای عمومی اعتراض می‎کند و می گوید: «حضور یک بازیگر در کاشان اعلام عزای عمومی ندارد» و نمی گوید که این عزای عمومی بخاطر کتک خوردن دختران محجبه است.
f6hfje6wo3ms02icqqt6_739920425835823157

,
, f6hfje6wo3ms02icqqt6_739920425835823157, f6hfje6wo3ms02icqqt6_739920425835823157,

معاونت رییس جمهور در امور زنان و خانواده نیز از غافله عقب نمانده  و در کانال خبری خود از معتمدآریا دفاع کرد و اظهار داشت: معترضین به حضور بانو فاطمه معتمدآریا که به بهانه نمایش یکی از فیلم‌هایش و شرکت در جلسه نقد و بررسی آن به کاشان سفر کرده بود به جای گفتگو زبان خشونت را برگزیدند و خواستار خروج او از آن شهر شدند.
مولاوردی که از معتمدآریا به عنوان یک زن مسلمان! یاد کرد گفت: با کدام مجوز شرعی و قانونی چنین بی محابا یک زن مسلمان ایرانی! مورد بی‌احترامی و توهین آن هم تحت لوای دفاع از ارزش‌های دینی قرار می‌گیرد؟ حتی عرف جامعه ایرانی نیز چنین رفتاری را با زنان برنمی تابد.

,
,

اما علت همه این هجمه های رسانه ای که البته رسانه های اصولگرا در دام آن نیفتادند، عمیق کردن گودال اعتدال-افراط است؛ در اثبات این موضوع همین بس که در رسانه های زردی که این مسئله گزارش شد، از حمله کنندگان به معتمد آریا به نام دلواپسان و تندروها یاد شد که این خود نشان از آن است که این عده برخلاف ادعایشان به دنبال سیاسی کردن فرهنگ هستند.

,

motamedaryabihejab_739920425835823160

, motamedaryabihejab_739920425835823160, motamedaryabihejab_739920425835823160,

این حادثه باعث شد که موجی از مظلوم نمایی ها در مورد برخی اهالی سینما که اوضاع و احوالشان از سفرهای خارجیشان معلوم است، انجام شود. نیم نگاهی به سفرهای خارجی معتمد آریا و حواشی آن نشان می دهد که خود وی نیز آن چنان که باید و شاید اهل حفظ شئونات نیست و چنان که می گوید از سیاست دور نبوده و نیست.

,

۲۴۵۹b30c7b7e4f4f319ec5423bbe224d_739920425835823151

, ۲۴۵۹b30c7b7e4f4f319ec5423bbe224d_739920425835823151, ۲۴۵۹b30c7b7e4f4f319ec5423bbe224d_739920425835823151,

فاطمه معتمد آریا

, فاطمه معتمد آریا ,

فاطمه معتمد آریا

, فاطمه معتمد آریا ,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه