logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

معاون سازمان جنگل‌ها و مراتع و آبخیزداری کشور:

چهار هزار فارغ‌التحصیل بیکار در بخش منابع طبیعی جذب می‌شوند

چهار هزار فارغ‌التحصیل بیکار در بخش منابع طبیعی جذب می‌شوند
معاون سازمان جنگل‌ها و مراتع و آبخیزداری کشور از جذب چهار هزار فارغ التحصیل بیکار در بخش منابع طبیعی خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دریاسر، پرویز گرشاسبی در حاشیه گردهمایی یکروزه معاونین آبخیزداری و فنی منطقه 3 کشور که در شهرستان عباس آباد برگزار شد در گفت‌وگویی از جذب چهار هزار فارغ التحصیل بیکار در بخش منابع طبیعی خبرداد.

وی با اشاره به اینکه فارغ التحصیلان می توانند در شبکه نظارت بر طرح‌های مرتع‌داری کنترل کوچ و سامانه‌های پایش و اخذ عوارض فعالیت کنند، افزود: با تفاهم نامه‌ای که با سازمان نظام مهندسی به امضاء رسید، فارغ التحصیلان می توانند با مراجعه به سازمان نظام مهندسی استان‌ها ضمن ثبت نام با اولویت افراد بیکار بومی و توانمندی، جذب شوند.

معاون سازمان جنگل‌ها و مراتع و آبخیزداری کشور هدف از تشکیل گردهمایی را مرور تخصصی بر موضوعات بهره‌برداری تبیین فعالیت‌های آبخیزداری و مشارکت‌های مردمی اعلام و تصریح کرد: متاسفانه به دلیل وضعیت مالی کشور در برنامه پنجم توسعه از هشت میلیون هکتار عملیات آبخیزداری فقط سه میلیون و 800 هزار هکتار آن محقق شد.

گرشاسبی گفت: در برنامه ششم توسعه 14 میلیون هکتار را برای عملیات آبخیزداری مورد هدف قرار داده‌ایم این در صورتی که نیاز کشور 125 میلیون هکتار عملیات آبخیزداری است.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته 12 بند آبخیزداری در کشور با ارزش چهار میلیارد تومان توسط خیرین و مشارکت‌های مردمی در سطح کشور احداث شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دریاسر,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه