همزمان با دهه فجر:
چهار پروژه عمرانی در شهرک صنعتی اسفرورین به بهره برداری رسید
همزمان با دهه مبارک فجر چهار پروژه عمرانی در شهرک صنعتی اسفرورین با حضور مسئولین به بهره برداری رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تاک پرس، چهار پروژه گاز رسانی به شهرک صنعتی اسفرورین، زیر سازی و سنگفرش معابر روستای خرم آباد و خروزان، افتتاح کارگاه قالی بافی روستای لوشکان به عنوان بخشی از پروژه های بخش اسفرورین همزمان با دهه فجر به بهره برداری رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,افتتاح پروژه های عمرانی بخش اسفرورین با حضورامام جمعه این شهر بخشدار ، مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی، اعضائ شورای اسلامی شهر اسفرورین ،اعضاء شورای اسلامی روستا های خرم آباد، خروزان و لوشکان، تنی چند از مسولین شهرستانی و استانی در میان مردم بخش اسفرورین ضمن عرض شادباش فرا رسیدن دهه فجربرگزار شد.
, ,
,
, ایرج حیدری فرماندار تاکستان در این مراسم گفت : مردم ایران به دلیل جانفشانی ها و پایمردی هایی که برای نظام مقدس جمهوری اسلامی انجام داده اند لیاقت بهره مندی از خدمات بیشتر و بهتری را دارند.
,این مسئول تصریح کرد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی که این روزها سالروز پیروزی آن را جشن می گیریم،اقدامات عمرانی مناسبی در جای جای کشور انجام گرفته است.
,وی ادامه داد: باید بپذیریم که متناسب با شان و جانفشانی های این مردم ولایتمدار که برای سر بلندی این نظام الهی از هیچ کوششی دریغ نکرده اند؛ اقدامات انجام گرفته، همتراز لیاقتشان نیست و برای مردم باید خدمات بهتر و بیشتری انجام گیرد.
,فرماندار تاکستان در زمان بهره برداری از پروژه گاز رسانی به شهرک صنعتی اسفرورین گفت: با توجه به استقرار شهرک صنعتی در اسفرورین، مسوولین امر باید در جذب و هدایت سرمایه گذارن به این شهرک همت بیشتری به کار بندند تا زمینه اشتغال مردم منطقه و رشد اقتصادی بخش اسفروین فراهم گردد.
,وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: همه تلاش نظام در عمران و خدمات رسانی به روستا ها باید به این امر منجر شود که کارکرد روستا حفظ شود تا روستاییان بتوانند ضمن احیاء اقتصاد روستا، به پویایی اقتصاد کشور نیز کمک نمایند و از مصرف کننده به نیروی مولد تبدیل شوند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه