آقای هاشمی! شورای نگهبان باید توبه کند یا کسانی که با سکوت خود حامی فتنه بودند؟!
امام جمعه پیشوا تصریح کرد: شورای نگهبانی که به خاطر عمل به قانون، تهمت ها، فحاشی ها و جفاها را از ابتدای انقلاب تاکنون تحمل کرده است، باید توبه کند یا آنهایی که در فتنه ۸۸ با سکوت خود حامی فتنه بوده و اعضای خانواده آنها در اتاق فرمان فتنه بودند؛ چه کسی باید توبه کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری ندای پیشوا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین رحمتی نیا در خطبه های این هفته نماز جمعه پیشوا با اشاره به اعتراض مطرح شده در خصوص عدم احراز صلاحیت سید حسن خمینی برای حضور در انتخابات مجلس خبرگان رهبری از سوی شورای نگهبان، گفت: شورای نگهبان طبق قانون کسانی که از امتحان اجتهاد موفق بیرون نیامدند و یا حاضر به شرکت در این آزمون نشدند را تأیید صلاحیت نکرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری ندای پیشوا,امام جمعه پیشوا تصریح کرد: نوه امام (ره) از کسانی بود که در این امتحان شرکت نکرد و طبق قانون کسانی در این آزمون شرکت نکردند صلاحیت آنها تأیید نمی شود و فرقی بین نوه امام (ره) و بقیه افراد نیست.
,رحمتی نیا با تأکید بر این که همه در برابر قانون مساوی هستند، حتی حضرت علی ابن ابیطالب (علیه السلام)، اظهار داشت: امام علی (علیه السلام) در برابر حکم شریح قاضی که خود حضرت، او را منصوب کرده بود، تسلیم است و آن را می پذیرد و هیچ اعتراضی نمی کند.
,وی با بیان این که قانون فقط برای افراد ضعیفی که پشتیبان ندارند نیست، گفت: وقتی امام علی (علیه السلام) در برابر قانون مساوی هستند، امام خمینی (ره) و نوه امام خمینی (ره) و یک کارگر تفاوتی نمی کند و همه در برابر قانون مساوی هستند.
,امام جمعه پیشوا اظهار داشت: برخی افراد حرکت صد در صد قانونی و شرعی شورای نگهبان را تحمل نکردند و علیه شورای نگهبان اظهار نظر کردند که چرا صلاحیت نوه امام (ره) تأیید نشده است و بعد گفتند که شورای نگهبان باید به خاطر این که صلاحیت نوه امام (ره) را احراز نکرده، توبه کند؛ توبه یعنی یک گناه کبیره ای انجام شده که اعضای شورای نگهبان باید عذرخواهی کنند.
,رحمتی نیا تصریح کرد: شورای نگهبانی که به خاطر عمل به قانون، تهمت ها، فحاشی ها و جفاها را از ابتدای انقلاب تاکنون تحمل کرده است، باید توبه کند یا آنهایی که در فتنه ۸۸ با سکوت خود حامی فتنه بوده و اعضای خانواده آنها در اتاق فرمان فتنه بودند؛ چه کسی باید توبه کند.
,وی افزود: در فتنه ۸۸ به امام خمینی (ره) و امام حسین (علیه السلام) اهانت شد و همین آقایان خفه شدند. آنهایی که به امام حسین (علیه السلام) اهانت کردند باید توبه کنند یا آنهایی که قانون را اجرا می کنند.
,امام جمعه پیشوا بیان داشت: به بهانه دفاع از بیت امام (ره) به میراث و خط امام (ره) و شورای نگهبان و نظام جمهوری اسلامی که یادگار امام خمینی(ره) است، حمله و توهین می کنند.
,رحمتی نیا گفت: با یکسری جملات عوام فریبانه و تحریک احساسات مردم و عواطفی که مردم نسبت به امام (ره) دارند، خواستند شورای نگهبان را تخطئه کنند.
,وی با بیان این که شورای نگهبان یک نهاد قانونی است، اظهار داشت: بنده تعدادی از فقهای شورای نگهبان را از سال های قبل می شناسم، آدم های متدینی هستند و حاضر نیستند که قیامت خود را به دنیای دیگران بفروشند.
,با اشاره به بخشی از فرمایشات بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران در خصوص شورای نگهبان، گفت: حضرت امام خمینی (ره) می فرمایند، من به این آقایان هشدار می دهم که تضعیف و توهین به فقهای شورای نگهبان امری خطرناک برای کشور و اسلام است. همیشه انحرافات به تدریج در یک رژیم وارد می شود و در آخر رژیمی را ساقط می نماید. لازم است همه به طور اکید به مصالح اسلام و مسلمین توجه کنیم و به قوانین هرچند مخالف نظر و سلیقه شخصی ما باشد، احترام بگذاریم و به این جمهوری نوپا که مورد هجوم قدرت ها و ابر قدرت ها است، وفادار باشیم.
,وی ادامه داد: حضرت امام (ره) در بخش دیگری می فرمایند، اگر کسی بخواهد فساد کند و به مردم بگوید این شورای نگهبان کذا، این مجلس کذا، این فساد است و این آدم مفسد است و یک همچو آدمی تحت تعقیب مفسد فی الارض باید قرار بگیرد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه