logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

روایت سایت اصلاح‌طلبان از جلسه منزل هاشمی

روایت سایت اصلاح‌طلبان از جلسه منزل هاشمی
برخی منابع رسانه‌ای از فشار بر رئیس جمهور منتخب برای حذف نام رحمانی فضلی (گزینه پیشنهادی وزارت کشور) خبر می‌دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سایت «آینده» (نزدیک به اصلاح‌طلبان و کارگزاران) نوشت: سه‌شنبه شب گذشته رئیس جمهور منتخب، برای انجام مشورت‌های نهایی به منزل هاشمی رفته است. در این زمان هاشمی رفسنجانی به روحانی اظهار می‌کند که خاتمی و سید حسن خمینی نقطه نظراتی درباره کابینه دارند و سپس خاتمی و سیدحسن خمینی با حضور در منزل هاشمی به بیان دیدگاه‌های خود درباره برخی افراد می‌پردازند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

حجت‌الاسلام روحانی نیز دلایل خود را بیان کرده و برخی از دلایل رسیدن به فهرست کنونی را در میان می‌گذارد.

,

این که این رایزنی‌ها چه میزان در تغییر فهرست کابینه موثر بوده، اخبار دقیقی در دست نیست، اما برخی احتمال می‌دهند منتفی شدن رحمانی فضلی برای وزارت کشور از نتایج این جلسه بوده است.

,

افراطیون پیش از این اعلام کرده‌اند به هر قیمتی که شده باید وزارتخانه‌هایی مانند کشور و علوم و ارشاد و اطلاعات را قبضه کنند یا لااقل اختیار آنها به دست افراد فاقد استقلال رأی سپرده شود تا از این طریق بتوانند خط ایجاد التهاب و تشنج و بن‌بست درون حاکمیت را پی بگیرند.

,

گزارش‌های جدید حاکی از آن است که پس از به میان آمدن نام رحمانی فضلی، اصلاح‌طلبان و طیف‌های نزدیک به اکبر هاشمی رفسنجانی به این تصمیم حسن روحانی اعتراض کرده‌اند. پیش از این رحمانی فضلی که هم اکنون رئیس دیوان محاسبات مجلس است در مصاحبه‌ای تایید کرده بود که با او برای پست وزارت کشور رایزنی شده است.

,

مدافعان انتخاب رحمانی فضلی می‌گویند با توجه به نزدیکی این گزینه به علی لاریجانی و اصولگرایان تعامل مجلس و دولت برای سایر گزینه‌ها و رأی‌آوری آنها بیشتر خواهد شد ضمن این که آنها می‌گویند انتخاب گزینه اصلاح‌طلب برای این پست رأی اعتماد به همراه نخواهد داشت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه