کونگ فو کاران آشتیانی با دست پر از مسابقات استانی بازگشتند+تصاویر
رئیس هیأت کونگ فو آشتیان از کسب چندین مدال رنگارنگ در مسابقات استانی این رشته ورزشی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید سربندی رئیس هیأت کونگ فو آشتیان در گفت و گو با سفیر آشتیان گفت: کسب یک رتبه اول توسط محمد حسین جمالی، شش رتبه دوم و چهار رتبه سوم حاصل تلاش کونگ فو کاران آشتیانی در مسابقات استانی بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر آشتیان,,
,
وی اضافه کرد: این مسابقات انتخابی در چهار رده سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در مرکز استان و در سبک توا برگزار شد.
,,
,
سربندی ادامه داد: تیم آشتیان در این مسابقات با 12 ورزشکار در دو رده سنی جوانان و بزرگسالان شرکت کرد که از این تعداد 11 کونگ فو کار رتبه های برتر را کسب کردند.
,,
,

, ,
,
وی اظهار کرد: کاپ اخلاق این مسابقات به شهرستان آشتیان اهدا شد و همچنین امیر محمد نوروزی نیز به عنوان ورزشکار اخلاق برگزیده شد.
,,
,
رئیس هیأت کونگ فو آشتیان از برگزاری مسابقات کشوری این رشته در اسفند ماه خبر داد و افزود: چندین ورزشکار آشتیانی در اولویت برای اعزام به این مسابقات قرار دارند.
,,

, ,

, ,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه