چهارمین یادواره شهدای فرهنگی تیران و کرون برگزار می شود
در این مراسم ضمن تجلیل از خانواده 12 شهید فرهنگی شهرستان یاد و خاطره شهدای مدافع حرم تیران و کرون هم زنده خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسئول کانون بسیج فرهنگیان در گفتگو با سفیر تیران و کرون گفت: چهارمین یادواره شهدای فرهنگی شهرستان همزمان با سی و هفتمین بهار انقلاب اسلامی روز دوشنبه ۱۹ بهمن در سالن بصیرت آموزش و پرورش تیران و کرون برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر تیران و کرون,حمید احمدی تصریح کرد: در این مراسم ضمن تجلیل از خانواده ۱۲ شهید فرهنگی شهرستان یاد و خاطره شهدای مدافع حرم تیران و کرون هم زنده خواهد شد.
,وی زمان شروع مراسم را ساعت یک و نیم ظهر اعلام کرد و گفت: خانواده شهدای فرهنگی شهرستان پیش از آغاز مراسم دیداری را با امام جمعه شهر تیران خواهند داشت.
,احمدی خاطرنشان کرد: این مراسم با همکاری کانون بسیج فرهنگیان و مدیریت آموزش و پرورش شهرستان برگزار می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه