logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

با حضور معاون محترم قوه قضائیه و رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور

ساختمان جدید اداره کل پزشکی قانونی استان افتتاح شد

ساختمان جدید اداره کل پزشکی قانونی استان افتتاح شد
همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر ساختمان جدید اداره کل پزشکی قانونی استان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر در آئین افتتاح این ساختمان که استاندار، اعضاء محترم شورای قضایی و جمعی دیگر از مسئولان استانی حضور داشتند .

دکتر منصور فیروز بخت مدیرکل پزشکی قانونی استان اظهار داشت: ساخت این پروژه با اعتباری بالغ بر 90 میلیارد ریال در زمینی به مساحت 2700 متر مربع و در سه طبقه از سال 1391 آغاز و در مهر ماه سال جاری به پایان رسید.

وی یکی از موارد مهم در ساخت این پروژه را راه اندازی آزمایشگاه و مجهز شدن آن به وسایل مدرن و جدید پزشکی عنوان و گفت: در جهت تجهیز آزمایشگاه پزشکی قانونی استان دستگاهی برای سنجش سموم و دستگاهی نیز جهت رادیولوژی پرتابل در بخش تشریح با اعتبار 6 میلیارد ریال خریداری شده است.

فیروز بخشهای دیگر این ساختمان را شامل بخش معاینات،بخش اداری و سالن تشریح بیان و در پایان از زحمات و همکاری تمامی مسئولان استانی و کشوری در به ثمر رسیدن این پروزه قدردانی کرد.

در این مراسم دکتر شجاعی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور نیز طی سخنانی کمبود پزشک متخصص را مهمترین مشکل پزشکی قانونی ذکر کرد و گفت: در حال حاضر 350 مرکز پزشکی قانونی در کشور فعال است و امید می رود با جذب نیروی مورد نیاز مراکز پزشکی قانونی بیشتری در کشور فعال شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد:از لحاظ تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی هیچ گونه کمبودی در مراکز پزشکی قانونی وجود ندارد و همه آزمایشگاه ها به تجهیزات جدید پزشکی مجهز شده اند .

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه