همزمان با نهمین روز از دهه فجر؛
از فعالان فرهنگی کانون های مساجد استان کرمانشاه تجلیل می شود
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه از برگزاری همایش تجلیل از فعالان کانون های فرهنگی-هنری مساجد استان کرمانشاه همزمان با نهمین روز از یوم الله فجر خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا طیب صفری در گفتگو با طاق نیوز، از برگزاری مراسم تجلیل از همایش تجلیل از برترین های کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه خبرداد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طاق نیوز,,
وی افزود: این مراسم ساعت 14 روز سه شنبه (20 بهمن) ماه و همزمان با نهمین روز از دهه فجر و در سالن شماره دو (سینمایی) مجتمع فرهنگی هنری انتظار برگزار می شود و برترین های کانون های مساجد در بخش های قرآنی، اوقات فراغت و کتابخانه ها تجلیل خواهند شد.
,,
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه ، تجلیل از 63 برگزیده مرحله استانی دهمین جشنواره قرآن مدهامتان، معرفی و تقدیر از کانون های برتر مجری طرح اوقات فراغت تابستان 94 و تجلیل از کتابداران نمونه کتابخانه های مساجد را از بخش های مختلف این مراسم عنوان کرد.
,,
وی تصریح کرد: در بخش اوقات فراغت (طرح آسمانی ها ویژه کانون های فرهنگی هنری مساجد) از 43 نفر برگزیده و در بخش کتابداران نیز از 35 کتابدار برتر تقدیر می شود.
,,
صفری یادآور شد: استان کرمانشاه دارای 400 باب کانون فرهنگی هنری مساجد در مناطق شهری و روستایی است که به اجرای برنامه های گسترده و متنوعی در حوزه های دینی، فرهنگی، هنری و ورزشی می پردازند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه