جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران:
انقلاب اسلامی، مرگ تدریجی استکبار جهانی است/تز دشمن، ریختن موریانه به پای ارکان انقلاب است
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران گفت: ماندگاری انقلاب چندین دلیل دارد ولی یکی از مهمترین آنها این است که انقلاب اسلامی، مرگ تدریجی استکبار جهانی است و هر روز پیشرفت می کند و در کشورهای مختلف انقلابهایی رخ می دهد و در واقع این انقلاب اصل اَبَر قدرتی آمریکا را به باد داده است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، حجتالاسلام عبدالله حاجی صادقی جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در نشست بصیرتی و حضور حداکثری مردم در انتخابات که در سالن آمفی تئاتر اداره ارشاد شازند با حضور مسئولان شهرستان و اقشار مختلف مردم برگزار شد با اشاره به روایتی از امام محمد باقر(ع) گفت: مومن ماندن از مومن شدن دشوارتر است، انقلابی ماندن در صراط مستقیم و تا پایان مسیر رفتن از انقلابی شدن سخت تر است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,

, وی افزود: خیلی ها را سراغ داریم که در صراط مستقیم عمری را حرکت کردند، همراه وهمگام مام بودند و در مکتب امام رشد کردند اما عاقبت به خیر نشدند.
,جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان اینکه علی (ع) با تمام عظمت و منزلتی که داشت نگران دین و عاقبت به خیری خود بود اظهار کرد: افتادن و لغزش خواص و مهره های درشت را ببینید، تفاوتی هم ندارد در چه کسوت و جایگاهی باشد.
,حاجی صادقی در اشاره به بُعد دیگر روایت امام محمد باقر(ع) بیان کرد: حفظ هر انقلاب و نهضتی از انجام آن دشوار تر است؛ انقلاب های زیادی به وجود آمد اما باقی نماند، بعضی انقلاب ها با گذشت زمان بر ضد خودشان شد و بعضی نیز ضعیف شد و برخی هم تنها حفظ ظاهر کردند و جان نداشتند.
,
وی ادامه داد: اما انقلاب اسلامی ایران سی و هفتمین سالگرد پیروزی خود را با افتخار جشن می گیرد و امید داریم که ان شا الله مقدمه و زمینه ساز ظهور منجی باشد؛ این انقلاب آمده است که عالم را تشنه بقیه الله و آماده ظهور مهدی موعود کند.
انقلاب اسلامی، مرگ تدریجی استکبار جهانی است
,
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در اشاره به اهمیت ماندگاری انقلاب عنوان کرد: ماندگاری انقلاب چندین دلیل دارد ولی یکی از مهمترین آنها این است که انقلاب اسلامی، مرگ تدریجی استکبار جهانی است و هر روز پیشرفت می کند و در کشورهای مختلف انقلاب هایی رخ می دهد و در واقع این انقلاب اصل اَبَر قدرتی آمریکا را به باد داده است.
,,
حاجی صادقی اضافه کرد: کشوری که ادعای اَبَر قدرتی دارد باید سه ویژگی داشته باشد، یکی قدرت خاتمه دادن به مشکلات جهانی آنگونه که خود می خواهد که آمریکا در دو دهه گذشته هیچ حادثه جهانی را نتوانسته خاتمه دهد؛ دوم متحد کردن جهان با خود که شواهد نشان می دهد در این زمینه هم هیچ موفقیتی کسب نکرده است و امروز هر کس با آمریکا دوست شود، مرگش حتمی است و سومین ویژگی اَبَر قدرتی این است که باید بتواند رقیبان خود را مهار کند در حالی که آمریکا حتی نتوانسته یک گروه کوچک به نام حزب الله را مهار کند.
,وی تصریح کرد: عربستان به این نتیجه رسیده است که اگر ایران و انقلاب اسلامی بماند، مرگش حتمی است؛ آمریکا می گوید ما نگران حزب الله لبنان و سوریه نیستیم، بلکه نگران این هستیم که حزب الله لندن و واشنگتن ایجاد شود.
,جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران گفت: دشمن در حال حاضر به این نتیجه رسیده است که انقلاب اسلامی نابود نمی شود مگر رگ های حیاتی آن زده شود و رگهای حیاتی انقلاب یعنی ماندگاری آن؛ علت زنده ماندن انقلاب، زنده بودن عناصر حیات انقلاب است.
,تز دشمن، ریختن موریانه به پای ارکان انقلاب است
, تز دشمن، ریختن موریانه به پای ارکان انقلاب است, تز دشمن، ریختن موریانه به پای ارکان انقلاب است,حاجی صادقی یادآور شد: تفکر استکبار این است که باید موریانه به پای ارکان انقلاب بریزند تا به وسیله موریانه ها جویده شوند و از این طریق انقلاب را نابود کنند؛ این همان تعبیر مقام معظم رهبری در خصوص نفوذ است.
,وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص ماندگاری انقلاب اظهار کرد: جنگ ما با استکبار بر سر ماندگاری، حفظ و تداوم انقلاب است و دشمن به دنبال رخنه و خورد کردن ارکان انقلاب است.
,جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در بیان ۴ رکن از ارکان انقلاب که دشمن هدف گرفته عنوان کرد: رکن اول ماندگاری و زنده بودن انقلاب و اسلام که موتور حرکت انقلاب است و دشمن به دنبال ایجاد اسلام سکولار است؛ می خواهند دین داری بدون انقلاب به راه بیندازند و سیاست را از مجالس، منابر، هیئت ها و مساجد ما بگیرند. رکن دوم از ارکان انقلاب، ولایت که جهت دهنده به موتور حرکت انقلاب است؛ نمونه نبودن ولایت در عربستان است که یک اسلام ظاهری دارند و در واقع اسلام عربستان هیچ خطری برای آمریکا ندارد، آنچه انقلاب را ماندگار کرده پیوند ناگسستنی امت با ولایت است؛ رکن سوم قدرت و اقتدار انقلاب یعنی حضور و مشارکت مردم و رکن چهارم گفتمان انقلاب است.
,
وی همچنین به نقش انتخابات در ماندگاری انقلاب اشاره و تاکید کرد: برای اینکه انتخاباتی داشته باشیم که دشمن را خوشحال نکند باید انتخاب ما موجب نا امیدی دشمن شود؛ ۶ شاخص مهم در انتخاب فرد اصلح که باید مورد توجه قرار بگیرد این است؛ اول، نسبت به اسلام متعبد بوده و دنبال ضمیمه کردن چیزی به اسلام نباشد، دوم، نسبت به ولایت تبعیت مطلق داشته باشد، سوم، نسبت به دشمنان مقاومت داشته باشد، چهارم، نسبت به مردم واقعاً نوکری داشته باشد، پنجم، نسبت به واقعیتها و خطرها بصیرت داشته باشد و ششم، نسبت به مسئولیت خود توانایی داشته باشد.
,
انتهای پیام/ م
]
ارسال دیدگاه