logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده دوران دفاع مقدس :

شناخت راه های نفوذ دشمن نیازمند بصیرت و آگاهی است

شناخت راه های نفوذ دشمن نیازمند بصیرت و آگاهی است
سیدکاظم فاطمی در یادواره شهدای روستای نرج آباد مراغه گفت : دشمن با نفوذ در مراکز تصمیم ساز و تصمیم گیر کشور سعی بر براندازی نظام جمهوری اسلامی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رصدمراغا ؛ سیدکاظم فاطمی در یادواره شهدای روستای نرج آباد مراغه افزود : مقابله با جریان نفوذ ، مستلزم ولایتمداری و ایجاد بصیرت لازم در بین اقشار جامعه به ویژه در بین نسل جوان جامعه است.
وی اظهار کرد : پیام شهدا ، مقابله با خط انحراف و نفوذ دشمن و صیانت از ارزش های اسلامی و انقلابی است که با مجاهدت ها و نثار خون هزاران شهید آبیاری شده است.
پیشکسوت جهاد و شهادت با تاکید بر لزوم ادامه راه شهدا گفت : شهدا با تاسی به نهضت سرخ عاشورا و با الهام از ائمه معصومین (ع) در خط ولایت و رهبری به عنوان جانشین بر حق امام عصر (عج) در برابر دشمن و یزیدیان زمان ایستادند.
فاطمی اضافه کرد : استکبار ستیزی و نفی سلطه پذیری از آرمان های متعالی شهدای گرانقدر انقلاب و دفاع مقدس بوده که به واسطه همین برکت خون شهدا بوده که شاهد اقتدار روزافزونا نظام مقدس اسلامی هستیم.
وی تصریح کرد : ولایتمداری و تبعیت از رهبر معظم انقلاب ، اطاعت و ادامه راه ائمه معصومین (ع) و در مسیر سعادت بشری است.
فرمانده دوران دفاع مقدس گفت : احترام به شورای نگهبان به عنوان نهاد ناظر بر انتخابات ، احترام به قرآن و خون شهدا بوده و کسانی که درصددتخریب این نهادها هستند ، نباید در مجلس حضور داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رصدمراغا ,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه