حضور بیش از 400 نفر در آزمون های پایان دوره فنی و حرفه ای گناوه

حضور بیش از 400 نفر در آزمون های پایان دوره فنی و حرفه ای گناوه
هفتمین مرحله آزمون های هماهنگ، صنعت ساختمان ،تفاهم نامه صنعت فرش و نانوایی های آموزش فنی و حرفه ای همزمان با سراسر کشور در شهرستان گناوه با حضور 419 نفر برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گناوه در حاشیه برگزاری هفتمین دوره از آزمون های هماهنگ ،صنعت ساختمان و تفاهم نامه فرش و نانواییان شهرستان گفت: همزمان با سراسر کشور هفتمین مرحله آزمون های هماهنگ، صنعت ساختمان ،تفاهم نامه صنعت فرش و نانوایی های آموزش فنی و حرفه ای در شهرستان گناوه  با حضور 419 نفر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گناوه در حاشیه برگزاری هفتمین دوره از آزمون های هماهنگ ،صنعت ساختمان و تفاهم نامه فرش و نانواییان شهرستان گفت:, همزمان با سراسر کشور هفتمین مرحله آزمون های هماهنگ، صنعت ساختمان ،تفاهم نامه صنعت فرش و نانوایی های آموزش فنی و حرفه ای در شهرستان گناوه  با حضور 419 نفر برگزار شد.,

هنرکار افزود: مرکز آموزش فنی و حرفه ای گناوه با ارائه دوره های آموزشی جدید در حوزه نفت و گاز و واقع شدن شرکت های صنعتی تابع شهرستان در حوزه آموزش از استقبال خوبی در رشته های نفت و گاز برخوردار است.

, هنرکار افزود:, مرکز آموزش فنی و حرفه ای گناوه با ارائه دوره های آموزشی جدید در حوزه نفت و گاز و واقع شدن شرکت های صنعتی تابع شهرستان در حوزه آموزش, از استقبال خوبی در رشته های نفت و گاز برخوردار است.,

وی ادامه داد: آموزش ها باید با روش های نوین تدریس شود تا کارآموزان از دوره های آموزشی رضایت مندی کافی داشته باشند که این خود در پویایی مراکز آموزش فنی و حرفه ای مفید خواهد بود.

, وی ادامه داد: آموزش ها باید, با روش های نوین تدریس شود تا کارآموزان از دوره های آموزشی رضایت مندی کافی داشته باشند که این خود در پویایی مراکز آموزش فنی و حرفه ای مفید خواهد بود.,

سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای گناوه اظهار داشت: حضور این تعداد شرکت کننده در آزمون های پایان دوره در مرکز آموزش فنی و حرفه ای گناوه نشان از عزم راسخ این مرکز در ترویج آموزش های مهارتی درسطح شهرستان دارد.

, سرپرست مرکز آموزش فنی و حرفه ای گناوه اظهار داشت: حضور این تعداد شرکت کننده در آزمون های پایان دوره در مرکز آموزش فنی و حرفه ای گناوه نشان از عزم راسخ این مرکز در ترویج آموزش های مهارتی درسطح شهرستان دارد.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه