با هدف پاسداشت خون شهدای مدافعان حرم
طنزوانه در اسفراین اجرا نمی شود/ لغو برنامه شب های هنری نغمه داوودی/ برنامه شاد تا پایان 95 اجرا نمی شود
برنامه « طنزوانه » در اسفراین اجرا نمی شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛و به نقل از سپهرآیین ، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اسفراین با اعلام این خبر به خبرنگار ما گفت: به حرمت خون شهدای مدافع حرم و به ویژه شهید محمد ابراهیم توفیقیان، مجوز اجرای برنامه طنزوانه لغو و به فروردین 95 موکول شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپهرآیین ، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اسفراین با اعلام این خبر به خبرنگار ما گفت: به حرمت خون شهدای مدافع حرم و به ویژه شهید محمد ابراهیم توفیقیان، مجوز اجرای برنامه طنزوانه لغو و به فروردین 95 موکول شد., سپهرآیین,رضا ارغیانی تصریح کرد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسفراین تا پایان سال جاری هیچ برنامه شادی اجرا نخواهد کرد و سالن مجتمع فرهنگی، هنری نسیم را نیز برای این گونه برنامه ها به هیچ اداره و نهادی واگذار نمی کند.
ارغیانی افزود: شب هنری آموزشگاه آزاد موسیقی نغمه های داودی به مدیریت جمشید ولی نژاد که قرار بود به مناسبت دهه مبارک فجر چهارشنبه 21 بهمن در سالن دانشگاه فنی و مهندسی اسفراین برگزار شود، نیز لغو گردید.
انتهای پیام/ص
رضا ارغیانی تصریح کرد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسفراین تا پایان سال جاری هیچ برنامه شادی اجرا نخواهد کرد و سالن مجتمع فرهنگی، هنری نسیم را نیز برای این گونه برنامه ها به هیچ اداره و نهادی واگذار نمی کند.
, رضا ارغیانی تصریح کرد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسفراین تا پایان سال جاری هیچ برنامه شادی اجرا نخواهد کرد و سالن مجتمع فرهنگی، هنری نسیم را نیز برای این گونه برنامه ها به هیچ اداره و نهادی واگذار نمی کند., رضا ارغیانی تصریح کرد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اسفراین تا پایان سال جاری هیچ برنامه شادی اجرا نخواهد کرد و سالن مجتمع فرهنگی، هنری نسیم را نیز برای این گونه برنامه ها به هیچ اداره و نهادی واگذار نمی کند.,ارغیانی افزود: شب هنری آموزشگاه آزاد موسیقی نغمه های داودی به مدیریت جمشید ولی نژاد که قرار بود به مناسبت دهه مبارک فجر چهارشنبه 21 بهمن در سالن دانشگاه فنی و مهندسی اسفراین برگزار شود، نیز لغو گردید.
, ارغیانی افزود: شب هنری آموزشگاه آزاد موسیقی نغمه های داودی به مدیریت جمشید ولی نژاد که قرار بود به مناسبت دهه مبارک فجر چهارشنبه 21 بهمن در سالن دانشگاه فنی و مهندسی اسفراین برگزار شود، نیز لغو گردید. , ارغیانی افزود: شب هنری آموزشگاه آزاد موسیقی نغمه های داودی به مدیریت جمشید ولی نژاد که قرار بود به مناسبت دهه مبارک فجر چهارشنبه 21 بهمن در سالن دانشگاه فنی و مهندسی اسفراین برگزار شود، نیز لغو گردید. ,انتهای پیام/ص
, انتهای پیام/ص, انتهای پیام/ص,]
ارسال دیدگاه