logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون رئیس جمهور:

راه نجات ملت در آموزش و پرورش است

راه نجات ملت در آموزش و پرورش است
معاون رئیس جمهور گفت: راه نجات ملت در آموزش و پرورش است و ریشه مشکلات امروز در داخل کشور به آموزش و پرورش بر می گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، سید رضا صالحی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در همایش پویایی انقلاب اسلامی در پرتو تدبیر و امید با اشاره به برگزاری این همایش در دهه مبارکه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی گفت: زمان زیبا و مناسبی برای برگزاری این مراسم انتخاب شده است که باعث شد من با خوشحالی در بهار انقلاب به بهارستان زیبا که رنگین کمان اقوام در استان تهران است در این مراسم شرکت کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه,

وی ضمن اشاره به اندیشه امام که ساخت انسان فرهنگی است بیان داشت: یکی از نظریه های مهمی که در انقلاب اسلامی مطرح می شود همین نظریه ساخت انسان فرهنگی که بر یک گفتمان است می باشد همانگونه که دیپلمات ها و تیم مذاکره کننده کشورمان سی ماه با شش قدرت بزرگ دنیا گفتمان کردند.

,

وی در ادامه با توجه به آرمان و اندیشه امام در رابطه با نفی تبعیض بین اقشار مختلف جامعه تصریح کرد: نفی تبعیض یکی از آرمان های امام بود و عملا می شود گفت تا حد زیادی انجام شده است و امروز مسئولان کشوری باید تلاش کنند تا این نفی تبعیض نژادی، قومی و اقشار هر چه بیشتر از پیش به آرمان امام خمینی (ره) نزدیک شود.

,

رضا صالحی با بیان این که امروز عده ای آشکارانه سعی میکنند که در این ملت و انقلاب خلل ایجاد کنند متذکر شد: هر فرد یا گروهی که بخواهد مسیرمردم را از انقلاب منحرف سازد واضح است که ضد انقلاب و ضد اسلام است.

,

معاون رئیس جمهور در پایان و در رابطه با نقش آموزش و پرورش و فرهنگیان در انقلاب و امروز، خاطر نشان کرد: راه نجات ملت در آموزش و پرورش است و ریشه تمام مشکلات و همچنین موفقیت ها به آموزش و پرورش بر می گردد و فرهنگیان و معلمان عزیز باید تلاش کنند تا راه و فرهنگ انقلاب و درست زیستن را به فرزندان این انقلاب آموزش دهند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه