سخنران راهپیمایی عظیم 22بهمن شفت؛

هفتم اسفند همچون ۲۲بهمن دنیا نظاره گر ایران اسلامی خواهد بود/ حضور عظیم مردم ستودنی است

هفتم اسفند همچون ۲۲بهمن دنیا نظاره گر ایران اسلامی خواهد بود/ حضور عظیم مردم ستودنی است
امام‌جمعه موقت رشت گفت: یکی دیگر از نمایش‌های باشکوه و خلق ایثار در نظام جمهوری اسلامی حضور حداکثری در پای صندوق‌های رأی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شفت، حجت‌الاسلام اسماعیل پوررضا امام جمعه موقت رشت در سخنرانی راهپیمایی مردم شفت اظهار کرد:انقلاب اسلامی ایران محصول سه عامل ایمان به خدا، اتحاد مردم و رهبری دینی و الهی بوده و هست بنابراین یکی از محورهای ثبات انقلاب مردم هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , شفت، حجت‌الاسلام اسماعیل پوررضا امام جمعه موقت رشت در سخنرانی راهپیمایی مردم شفت اظهار کرد:انقلاب اسلامی ایران محصول سه عامل ایمان به خدا، اتحاد مردم و رهبری دینی و الهی بوده و هست بنابراین یکی از محورهای ثبات انقلاب مردم هستند.,

وی افزود: به میزانی که مردم در صحنه‌ها و عرصه‌های انقلاب اسلامی و دفاع از آرمان‌ها با محوریت دین، رهبری و ولایت‌فقیه صورت بپذیرد بر استحکام این انقلاب و نمایش اقتدار آن در جهان افزوده می‌شود.

,

امام‌جمعه موقت شهرستان رشت عنوان کرد: همان‌طور که مقام معظم رهبری می‌فرمایند راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه نمایش ایستادگی بر آرمان‌ها و استقامت مقابل استکبار است، مردم با این حضور نشان می‌دهند که پس از ۳۷ سال که از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد همچنان بر عهد و پیمان خود با انقلاب و آرمان‌های انقلاب که به دنیا صادرشده و عصر حاضر را متحول کرده است ایستاده‌اند.

,

پوررضا با اشاره به اینکه دستاوردهای دین و انقلاب حاصل ایثار و ایستادگی ملت با بصیرت ایران اسلامی است، بیان کرد: از زیبایی‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن و امثال این تجمعات غرورآفرین انقلابی، اتحاد و انسجام است که همه مردم با گرایش‌های سیاسی مختلفی که دارند، پای آرمان‌های والای انقلابی ایستانده‌اند.

,

سخنران راهپیمایی عظیم مردم شفت تصریح کرد: این شور و شکوه که در همه ایام‌الله‌های این انقلاب توسط مردم خلق می‌شود نوعی مشت محکمی بر پیکره استکبار است.

,

وی خاطرنشان کرد: این زیبایی اتحاد زنجیرهای است برای ایجاد وحدت و انسجام برای همه مسئولان نظام که بگویند در صورتی‌ که این وحدت و انسجام حفظ شود، استکبار برای نفوذ بر پیکره نظام هیچ غلطی نخواهد کرد.

,

امام‌جمعه موقت رشت گفت: یکی دیگر از نمایش‌های باشکوه و خلق ایثار در نظام جمهوری اسلامی حضور حداکثری در پای صندوق‌های رأی است.

,

وی اظهار داشت: این شکوهی که در یوم‌الله ۲۲ بهمن‌ماه به نمایش می‌گذاریم در پای صندوق‌های رأی هم این مردم نشان خواهند داد تا جمهوریت نظام و حضور حداکثری مردم که نشان از تجدید پیمان با آرمان‌های والای انقلاب و راه امام و پیروی از منویات مقام معظم رهبری است دنیا نظاره این شکوه و عظمت باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه